Lekkere stof voelt goed aan.

Heb ze net voor de eerste keer gewassen, niet gekrompen.

Prima, zoals het hoort!

Fijne producten tegen een zeer redelijke prijs.

Heerlijk zacht

Net of in een hotelbed ligt. Lekker luchtig en minder zweten.

Heerlijk knisperend dekbedovertrek.

Heerlijke zachte lakens!

Ik heb de katoen satijn besteld. De lakens voelen heerlijk zacht aan. Ik heb meteen nog een set besteld.

JOARZ maakt hun reclame waar

Hoeslakens ondanks laat op de avond besteld, de volgende dag al binnen. Mooi verpakt, duidelijk veel zorg aan besteed. Prachtige lakens, die hun prijs echt waard zijn. Bleven mooi na de was, voelen heel fijn aan. Echt een aanrader. Ondanks dat ik genoeg dekbedovertrekken heb, ga ik toch ook een bij JOARZ bestellen. Ik laat me graag verrassen.

Fijne dekbed overtrekken gekocht, wel prijzig maar prima aankoop

100% tevreden met het nieuwe laken. Ben erg blij met de adequate oplossing. Nogmaals dank

In één onderlaken zat een scheur van 6 cm. Deze heb ik laten repareren bij de “Gouden schaar”. Hier in Amsterdam. Voor de rest geen op/ aanmerkingen. Prima kwaliteit katoen. Met vriendelijke groet. Marco Lysen.

heel goed

Heerlijk beddengoed, super zacht, een genot om te slapen.

prima beddengoed voor een heerlijke nachtrust

bezorging was stipt, kwaliteit van de producten is goed en het slaapt heerlijk

Hartstikke fijn beddengoed

De bestelde hoeslakens en kussenslopen werden op tijd bezorgd en voelen hartstikke fijn.

Goed om te geven als cadeau.

Ik heb het gekocht om te geven aan een goeie vriendin. Ze is nog nooit zo snel in slaap gevallen, zegt ze =)

Top beddengoed

Snelle levering heel netjes slaapt top

Snelle levering en een fijn laken. Ziet er mooi uit en ligt heerlijk.

Alles top en correct

FIJNE service

Fijne snelle service en topkwaliteit lakens. Ben zeer tevreden, heb al meerdere items besteld en zelfs kado gegeven!

Mooie fijne dekbedover

Snelle levering en mooi dekbedovertrek

Voldoet aan mijn verwachtingen

Na eerder een kleur te hebben gekozen die bij mijn interieur tegenviel, heb ik deze teruggestuurd. En de pearl champagne besteld. Deze kleur is prachtig en. En ik erg blij mee.

Nette levering en goede kwaliteit

Duidelijk en snel

Snelle levering en goede communicatie, vriendelijk! En kwaliteit

prachtig overtrek

Het is een prachtig overtrek en een genot om onder te slapen. Een aanrader

Heerlijk beddengoed, snel en netjes geleverd

Via een vriendin hoorde ik over Joarz. Ik vond het spannend om zonder de stof te voelen te bestellen, maar het voelt heerlijk en was netjes en mooi verpakt. Ook de levering was snel. Zeker een aanrader!

Prima, mooie lakens

Prima, lakens okay. Stof heerlijk ik had dikker stof verwacht.

fijne snelle service

de producten voldoen geheel aan mijn verwachting

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam