Top kwaliteit

Zo heerlijk zacht!

Meer dan geweldig

Hoeslaken en dekbedovertrek gekocht van katoensatijn! Meer dan geweldig materiaal en een prachtige kleur

Hoeslakens liggen heerlijk!

Snelle levering en de hoeslakens zijn van mooie stevige kwaliteit en liggen heel fijn!

Vlotte service! Top product!

Vlotte service! Top product!

Snelle levering en heerlijke kwaliteit

Katoen is van goede kwaliteit, jammer dat er geen grotere maten zijn voor hoeslakens of toppers. Ik heb zelf een matrasmaat van 200x200

Super snelle levering

Super snel verzonden. Heel fijn dekbed. Mooie kwaliteit

Goed geholpen met het kiezen van de juiste kleur en materiaal. Geweldige service van Erna!

Vinden het echt belangrijk dat je blij bent met het gekozen product. Ontzettend klantgericht en uitzonderlijke service!

top

Fijne kwaliteit, snelle levering en mooi verpakt. Kortom top!

Ziet er heel mooi uit

Wat een mooi beddengoed! Het werd ook heel snel geleverd.

Anbevolen

Zeer vlotte levering. Prachtig product. Wat meer keus in kleur en dessin zou leuk zijn, maar dat komt misschien nog?

Fijn dekbedovertrek

Het dekbedovertrek bevalt goed, slaapt prima. Gekozen voor de satijn variant, omdat aangegeven was dat de katoenen variant erg gekreukt uit de was komt. Helaas heb ik dat bij de satijnen variant ook, dat is het enige minpuntje. Levering was erg snel en netjes verpakt.

Snelle levering en mooi product

Snelle levering, mooi product wat ook nog lekker slaapt. Ik lees over kreukels in de dekbedovertrekken. Persoonlijk vind ik het erg meevallen. Het is zeker niet meer dan de dekbedovertrekken die ik nu in het gebruik heb. Dit voorjaar komen er nieuwe kleuren en dan ga ik zeker weer bestellen. Nu het groene dekbedovertrek in bezit

Top kwaliteit

Heerlijke satijnkatoenen dekbed van Joarz gekocht, super mooi glanzend en het slaapt heerlijk!

Topproduct

Prima kwaliteit en levering. Top!

Heerlijk beddengoed !

Razendsnelle levering , top kwaliteit

Mooie kleur en kwaliteit

Het dekbedovertrek is van mooie kwaliteit en kleur is prachtig Snelle en goede levering

Topkwaliteit!

Helemaal super! Mooie kwaliteit, snelle legering en goede prijs!

Prima en snelle service!

Naast de prima en snelle service is het product ook na volle tevredenheid!

Topkwaliteit

Uiterst tevreden met zowel de kwaliteit van de dekbedhoes als de levering (binnen 1 dag)

heerlijk zacht, weinig kreukels, prachtige kleur gold rush!

mooi verpakt opgestuurd

Fijn hoeslaken wat goed past

Een hoeslaken besteld wat goed past. Komt niet los in de hoeken. En het materiaal is erg prettig.

Een heerlijk aanvoelend hoeslaken gekocht!

De katoen voelt zo fijn aan. De maten zijn perfect. De kleur is mooi. De persoonlijke , mooie verpakking stel ik op prijs. Kortom een hele tevreden klant .

Goede kwaliteit, snelle verzending.

Enorm zacht en goede kwaliteit!

Super service

Net super geholpen door Yoarz!! Fijn dat jullie mijn vraag zo serieus nemen en er gelijk een oplossing wordt aangeboden. Echt top!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam