Heerlijk beddengoed!

Mooie kwaliteit, voelt heerlijk aan. Echt een aanrader!

Goede kwaliteit

Snel in huis en prima kwaliteit

Heerlijk beddengoed!

Mooi, zacht dekbedovertrek. Een upgrade van je bed!

Super dekbedhoes en service

Na een kleine klacht super geholpen door Erna, perfect opgelost. De dekbedden zijn van super mooie stof.

Tevreden

Kwalitatief perfect, snel ontvangen. Jammer genoeg nodige maat niet kunnen vinden.

Super comfortabel

Binnen één week 2 bestedingen gedaan. Wat een heerlijk beddengoed. Prachtige kwaliteit, prachtig om te zien!

Heel fijn en mooie kwaliteit

Heerlijk zacht dekbedovertrek

knisperend gladde mooie lakens

De percal onderlakens en dekbedovertrekken zijn heerlijk om op en onder te slapen - krakend fris en glad en dat gevoel bleef de hele week! Inderdaad - luxe hotelgevoel. Prima service ook, mooi verpakt en netjes op tijd.

supermooie kwaliteit beddengoed!

Prachtig beddengoed. Prijs-kwaliteit verhouding is super. Ik heb eerst één hoeslaken gekocht voor het matras van mijn dochter om het uit te proberen. Zij vindt het heerlijk liggen, dus ga ik zeker over tot een volgende bestelling.

Super service

Mijn bestelling in de late namiddag geplaatst en de volgende dag rond 11u al in huis. (dus nog geen 24 uur later in huis) Was zelf verpakt in cadeau papier. Erg attent. Ook zachte en mooie satijnen lakens, mooie gouden kleur. Ik ben fan.

Zeer goed!

Snelle service, idem levering. Mooi verpakt, waarbij het touwtje en kaartje echt een meerwaarde hebben. Bovenal een mooi product. Fijne stof, ruim gesneden, goed na de was en fijne lange instopstrook. Enige nadeel is dat ik eigenlijk nog meer kleuren zou willen. Maar dat is luxe!

Snelle levering en kwalitatief goed beddengoed

Fijn beddengoed, prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Goede service en product

Uitstekend!

Mooi en fijn product, snelle levering

Super leuke lakens

Ze voelen aangenaam aan, misschien toch van meer kleuren in het gamma steken...

Heerlijk zacht

Hele fijne overtrekken en matrashoezen! Ik ga hier meer van kopen. Jammer dat het prijzig is maar daar spaar ik gewoon voor.

Erg mooie verpakking en zeer zachte stof

Heerlijke zachte luxe stof, geeft heel fijn gevoel tijdens slapen. Alleen lastig om in de ochtend uit bed te gaan.. Mooi verpakt & snelle service.

Goede en snelle levering, mooie verpakking en geweldige overtrekken.

Zie hierboven

Snelle levering. Voldoet volledig aan mijn verwachting. Zeer tevreden!

Een heerlijk dekbedovertrek!

Een heerlijk dekbedovertrek! Ik heb het al vele mensen aangeraden.

Mooi beddengoed

Slaapt lekker

Prachtig materiaal

Ons onderlaken geeft een onverwacht mooie slaapervaring, het materiaal is zacht& geeft warmte.

Prijs kwaliteit zeer okay.

Voor de eerste keer een setje gekocht. Heeeeel zacht op de huid, echt heerlijk. We hebben de goudkleur, voor mij had die nog iets intenser goud mogen zijn, maar dat is persoonlijk. Over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen, heb het nog maar een keer gewassen. Wat ik ietsje minder vind, komt misschien door het satin aandeel, het dekbed schuift wat in het overtrek. Ben vaak de 'hoeken en kanten' kwijt. Voor de rest heel tevreden.

Lekker, soepel laken

Bestelling makkelijk en levering ging snel. Hoeslaken is mooi en voel prettig aan

Geweldige

De hoeslaken van katoensatijn slapen heerlijk. Het bestelde dekbedovertrek nog niet onder geslapen maar gezien de ervaring met het hoeslaken is het resultaat vast top.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam