Super gemakkelijke bestelling en bezorging

Met een persoonlijk briefje van de inpakster!

Heerlijk slapen

Wat een heerlijk gevoel om onder te slapen. Heb er gelijk nog een set bij gekocht. Wassen en ophangen. Heel blij mee.

Heerlijk slapen als in een hotel

De ervaring die je hebt in een luxe hotel bed ervaar je nu thuis!

Wat een prachtig dekbedovertrek en snel bezorgd

Prachtig

Prima kwaliteit

Fijne knisperend frisse kwaliteit laken (katoen percale) en uitstekende service!

Heerlijk zacht

Mooi deked , alleen de enorme instopstrook vind ik erg onhandig , dekbed glijdt naar beneden .

Heerlijk beddengoed!

Super kwaliteit

Heel fijne kwaliteit

Heel fijne kwaliteit.

Mooi kwaliteit dekbed, snelle levering: aanrader!

Top bedrijf! Top producten!

1e bestelling gedaan obv de goede recensies. En alles klopt! Super snelle levering, kwalitatief top dekbedovertrek waaronder het heerlijk slapen is! Zo fijn, dat we direct een 2e besteld hebben. Het satijn voelt super luxe aan in mooie kleuren. We hebben de grijze en gouden versie met grijze en wit hoeslaken, beide ook satijn. Producten zijn zeer aan te bevelen en de (mail-) service van JOARZ is echt super! Fijn bedrijf.

Nette service en zalige overtrekken

Na order prima verwerkt

Prima verwerking van de order en erg tevreden met de producten

Tevreden met de producten.

superrrrr

Getriggered door haar verhaal op FB. Dekbedovertrek en hoes besteld en 2 dagen later al ontvangen. Wat een heerlijkheid om eronder te liggen! Voelt zo lekker aan. Probleem is dat ik nu mijn bedje niet meer uit kan/wil :-)

Goede service en beddengoed van kwaliteit

Het beddengoed voelt zacht aan en valt mooi. Ook de bestelling ging vlot en je werd goed op de hoogte gehouden.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit katoen, snelle levering, leuk ingepakt

Van zeer goede kwaliteit.

Wij hebben een dekbedovertrek en een hoeslaken gekocht. Nog nooit zoo heerlijk geslapen!!!

Ziet er mooi uit

Heb ik nog niet want ik heb ze nog niet op bed liggen

Prachtige gouden kleur, mooie stoffen

Snelle en prima verzending, 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Zelfs in de Corona periode. De gouden kleur is prachtig, heeft een mooie glans en hopelijk blijft dit zo. Overtrek en hoeslaken zijn beide mooi afgewerkt. De stof is niet te glad en niet te warm. Ik ben erg tevreden.

Kwaliteit is super! Kleur klopt niet.

Heb de terra dekbedovertrek gekocht. Maar is is in de praktijk echt oranje. Nu is terra ook wel een oranje tint maar toch echt wel een andere kleur dan knal oranje. Beter om dit dan niet te verkopen als terra. Maar kwaliteit is hartstikke goed! Keurig verpakt en geleverd! Al met al dik tevreden!

Als je in je bed stapt en je voelt t beddengoed wordt je meteen vrolijk en blij van , voelt zo lekker aan dat je al weet dat je een goede en fijne nachtrust hebt. Lekker fris en knisperend, geweldig !!!

Top kwaliteit beddegoed!

Prijzig, maar je krijgt al snel door waarom. Zeer zacht en van uitstekende kwaliteit. Wij gaan spoedig het een en ander bijbestellen.

Goed product, snelle levering. Bestel zeker nog een keer!!

Prachtig bedrijf, mooie kwaliteit

Prachtige kwaliteit en snelle service....

Samengevat: helemaal top

Goede kwaliteit, snelle levering, duurzame producten, luxe kwaliteit en ruim assortiment.

Fantastisch goudkleurig dekbedovertrek gekocht, heerlijk materiaal en snelle levering.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam