Heerlijk slapen!!!

Snelle levering! Mooie kwaliteit! Blij!!

Heerlijk dekbedovertrek!! En keurig op tijd geleverd

Zie boven

Uitstekend!

Producten zijn prachtig. Ik werd erg vriendelijk en vrolijk geholpen aan de telefoon.

Snelle levering, goede kwaliteit

Het beddengoed is super comfortabel en heeft een luxe uitstraling

Echt tevreden!

Bezorging ging vlot, bestelde katoen-satijn laken heeft een mooi (champagne) kleur en voelt heerlijk aan.

Heerlijk zacht, huidvriendelijk katoen.

De stof van de hoes en de slopen voelt lekker zacht aan. Hij is wel erg kreukgevoelig, maar gemakkelijk te strijken. De kleur, poederroze, was helaas minder roze dan op de foto, teveel naar grijs.

fijne stof, geweldige kleur

het dekbed voelt prettig aan, mooie kleur, snelle levering, er staat nog een witte op mijn lijstje voor de zomer.

Ik ben erg blij dat ik nu eindelijk fijne katoen satijnen overtrekken heb. Zo’n fijne kwaliteit! Nu kan ik gemakkelijk draaien in mijn waterbed. Ik had 100% katoenen overtrekken en die geven niet mee!

Genieten

Als je het pakketje ontvangt is het al genieten. Mooi ingepakt alsof je een cadeautje krijgt. Eenmaal geslapen in het beddengoed wil je nooit meer anders..

Heerlijk gladde dekbedhoes

Mooie kleuren

Fijne en zachte dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken zijn van goede kwaliteit en voelen heel zacht aan. Precies wat wij zochten!

Heerlijk dekbed hoes en overtrek

Voelt heel goed

Goede service en uitstekende kwaliteit

Bij vragen ontving ik snelle en goede respons en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de producten.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Slaapt heerljk lekker zacht

Het is heerlijk slapen onder dit katoensatijnen dekbedovertrek

Luxe dekbedovertrek voor een redelijke prijs.

Heerlijk in de (na-) zomer en in de winter

mooie kwaliteit dekbedhoezen

Heel erg goed. Snel en topproduct

Snelle levering. Niets aan gelogen, we slapen eindelijk als in een hotel.

uitstekend

Hoewel ik teleurgesteld was dat het nieuwe dekbedovertrek vlekken bevatte is dit probleem heel netjes opgelost.

Heel fijn!

De hoes sluit goed om het matras en de stof is heel fijn

gemakkelijk bestellen, heerlijk slapen

Kantoensatijn dekbedovertrekken besteld, jaren eerder moeten doen, wat een feest.

Heerlijk zacht

Dekbedovertrek kwaliteit precies zoals omschreven! Wij willen er nog één bestellen!

Kleur komt totaal niet overeen

Helaas is de kleur heel anders dan op de site vermeld staat (Lava Smoke). Op de site is deze afgebeeld als donker grijs. In het echt is deze veel lichter en grauw. Ook de kwaliteit vinden wij teleurstellend. Het is een dunne stof. Gelukkig was de klantenservice heel coulant en mochten wij de reeds gebruikte dekbedovertrek terugsturen en hebben wij ons geld terug gekregen. Vanwege de service dus toch een voldoende.

Mooie kwaliteit, supersnelle levering

Mooie kwaliteit beddengoed en een supersnelle levering.

Mooi, prettig, nette afwerking....

Mooi product snel geleverd.... verpakking zelf wat eenvoudig ..... Gouds papier maakt dat niet goed..... maar een heerlijk product

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam