Heerlijk geslapen onder onze nieuwe lakens,

Mooi product.

Heerlijk geslapen!!!

Valt heerlijk om je heen, geen gekriebel, heerlijk zacht

Love the cotton bedlinen, and the dedicated professionalism of the owner

I experienced some issues during my first order with the customer service, but the owner made up for the mistake in a very professional and very dedicated way. It shows me that this company is truly working hard and doing its best to make good products and satisfy its customers. I appreciate it and find it important to support talented and dedicated young entrepreneurs in their journey. We love the cotton version of the product a lot, and highly recommend it to everyone who enjoys high quality products which come from a good place.

ik was al een tijd op zoek naar een kwaliteit dekbedhoes zoals in een luxe hotel. Ik heb het nu eindelijk gevonden!

Mooi wit hoeslaken

Mooi wit hoeslaken

Joarz lakens zijn fijn.

De door mij bestelde lakens hebben de perfecte kleur. Komt overeen met de website. De kwaliteit is prima maar verschilt wel met mijn eerste bestelling van meer dan een jaar geleden. Erna van Joarz legde mij uit dat dit komt doordat Joarz nu werkt met een andere leverancier. Snelle service, mooi verpakt en goede after sales.

Prima en correct

Prima en correcte levering. Beddengoed is zacht en fijn om onder te slapen

Geweldig beddengoed, zeer tevreden

Heerlijk slaapcomfort

Mijn tweede overtrek van Joarz en deze keer de katoen satijn. Slaapt heerlijk, goede kwaliteit en prachtige kleur champagne rose.

Slaapt heerlijk, mooie kwaliteit. Ik wil niets anders meer.

Heel tevreden

Heerlijk laken maar erg duur

Lekker stof om onder te slapen

Sinds een paar dagen heerlijk onder het dekbedovertrek van JOARZ slapen. Ik vind het een lekkere stof (katoen-satijn). Het opdekken van het dekbed is ook makkelijk en snel gedaan.

Mooie kleur!

Ik heb het beddengoed er nu een week op liggen en moet nog steeds wennen. Als je je beweegt "ruist" het materiaal, iets waarvan ik wakker wordt. Het beddengoed is gemaakt van dun materiaal, wat dus comfortabel ligt. Wij hebben gekozen voor de Terra Cotton kleur, deze is prachtig.

Snelle levering, top kwaliteit dekbedovertrek!

Mooi dekbedovertrek, goede kwaliteit.

Heerlijke lakens

Lakens voelen heel zacht en luxe aan. Bezorging duurde iets langer dan verwacht, maar het is wellicht ook druk.

Prettig overtrek

Het materiaal is erg prettig. Ik had voor Joarz gekozen omdat er vermeld stond dat het beddengoed nauwelijks gestreken hoeft te worden. Maar die ervaring heb ik juist niet, het duurde echt even om met een stoomstrijkijzer om het enigszins glad te krijgen. Dat valt tegen! De stof is niet heel dik. Wel echt mooi wit.

Top product

Prima, snelle levering. Prima kwaliteit.

Kwaliteit van het materiaal is ruim en comfortabel.

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Uitstekende kwaliteit

Onze eerste set besteld na goede reviews te hebben gelezen. De kwaliteit is super en hoe fijn is het dat je bijpassende hoeslakens kan bestellen. Alle ouwe meuk de deur uit want wij willen niets anders meer!

Super fijne hoeslakens

Product op tijd bezorgd en voldoet helemaal aan de verwachting. Heerlijke knisperende hoeslakens

Mooi spul net verpakt

Werd keurig op tijd geleverd en staat mooi.

Ik kreeg snel een antwoord op mijn vraag en de bestelling kwam op tijd. Kwaliteit erg goed en mooi.

Heerlijk zacht en luxe uitstraling

Slaapt geweldig,ga zeker nog bestellen bij joraz. Geen 10 omdat de kleuren niet altijd passen.

Geweldig!

Dekbedovertrek katoen/satijn is van goede kwaliteit en je slaapt er heerlijk onder. Ik ging er vanuit dat het koud zou aanvoelen, maar niets is minder waar. Product was binnen 1 dag in huis dus snelle levering.

He-le-maal blij

Het is echt zo: slapen in een hotelbed-gevoel. Ik ben aangenaam verrast! Ik heb donkergrijs & goud in satijn, en wit in parcel. Kleine noot: wit is een beetje doorschijnend, dat vind ik jammer, ik zie het label van mijn dekbed er door heen. En een tip: de hoeken van de onderlakens over een grotere lengte van elastiek voorzien, waardoor het onderlaken strakker blijft zitten. Maar deze noot & tip vallen in het niet bij mijn enthousiasme over de lakens. En dank voor de supersnelle levering, zelfs in Covid-december!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam