Erg fijn beddengoed

Snelle service, erg fijn beddengoed. Helemaal top!

Heeft verwachtingen overtroffen

Wat een heerlijk dekbedovertrek. Ligt en slaapt fantastisch

Ligt heerlijk en zoekt er stralend wit uit!

Prachtig materiaal en mooi verwerkt!

Prettige service, mooi product

Snel geleverd en mooi verpakt. De matrashoes lijkt van goede kwaliteit te zijn, erg blij mee. We gaan er nog één bestellen.

Fijn dekbedovertrek

Voldoet volledig aan mijn verwachting

Heerlijke lakens!

Geweldig lekker

De stof voelt heerlijk! Goeie kwaliteit.

prachtige stof, snelle service

Een warmbedbad!!

Mooie kleur, lekker zacht

Het dekbedovertrek ziet er lekker luxe uit en heeft een hele mooie kleur en voelt heerlijk zacht aan.

Zoals beloofd, binnen een dag thuis bezorgd. Mooie kwaliteit.

Geweldig zacht en comfortabel

Het dekbedovertrek was al een tijdje binnen, maar ging als cadeau onder de kerstboom. Eenmaal uitgepakt direct op het bed! Geweldige kwaliteit, zacht, warm en comfortabel.

Snelle levering van een perfect geschenk!

Zalig zacht en kwalitatief katoen!

Voldoet volledig aan de geschepte verwachtng

Goede service, je krijgt wat je belooft wordt. Ik kom weer bij je terug ;-)

Mooi beddengoed van goede kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit verhouding, het beddengoed is van goede kwaliteit met mooi, simpel design. Klantenservice is goed en laagdrempelig bereikbaar. Kortom, geheel tevreden klant!

Prachtig beddengoed waar je heerlijk onder slaapt

Het is mooier dan je denkt als je het bestelt. Voelt heerlijk, 'cripsy' en fris. Slaapt daardoor erg lekker. Voelt zijdezacht aan, super kwaliteit. Heel erg blij mee. Denk niet dat ik ooit nog iets anders ga kopen.

Heerlijk beddengoed

Dit beddengoed voelt zo heerlijk aan! Een aanrader. De lichte kleur die ik heb, is wel besmettelijk; een piepklein vlekje valt wel op. De antracietkleurige van mijn zoon vind ik , achteraf bekeken, mooier.

Verrassend prettig dekbedovertrek

Snelle levering; erg lekker materiaal om onder te slapen; beetje saai omdat het helemaal effen is

Prima, mooi beddengoed

Er komt een cadeautje binnen als je het pakketje openmaakt

Prachtige dekbedovertrek

Helemaal toppie

Heerlijk zacht

Eerst Bestelling bestelling gedaan ook om te zien of het allemaal wel was wat ik in de reviews vond. Kan niet anders zeggen dat het goed is geregeld is bij JOARZ Het is dat de prijs ook nog aan de binnenkant van de verpakking staat anders had ik het zo cadeau kunnen geven.

Prachtig qua kleur, voelt heerlijk zacht

Zeer mooie kleur (goud), prachtige stof, onwerkelijk zacht... verheug me op de nacht... dreams do come true:)

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, heerlijk zacht.

Super service, kwaliteit en prijs

Heerlijk beddengoed, heel erg snel geleverd (de volgende dag) en ook nog eens heel goed geprijsd. Ik ben fan!

Topproduct en service

Vorige week mijn dekbed ontvangen : wat een heerlijk kwaliteit, lekker glad, slaapt extra goed !

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam