Ik heb nog geen mening over de kwaliteit omdat ik het nog niet in gebruik heb. Maar de bestelling is uitermate snel en vakkundig .

Fantastische service en goed product

wij ontdekten een klein weefgaatje in het overbed trek. na en mailtje gestuurd te hebben is er na telefonisch overleg een nieuw overbed trek verzonden. een snelle en goede service lijkt mij. mochten zelfs de oude behouden.

Zo snel en netjes. Complimenten

Mooie lakens , snelle levering, top!

Mooie lakens, snelle levering, top!

Super snelle levering en uitstekende service

Nadat ik mijn bestelling razendsnel ontvangen had, bleek dat er een product niet was meegeleverd. Direct gebeld en uiterst vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Zij vond het ontzettend vervelend dat er een product ontbrak, twijfelde niet aan mijn oprechtheid en gaf aan het ontbrekende product z.s.m. na te zullen sturen. Werkelijk de volgende dag ontving ik het product al. Wat een geweldige service! Een goede reden om vaker bij Joarz te bestellen (de geleverde producten zijn overigens van een uitstekende kwaliteit. Een dikke 10 voor de klantvriendelijkheid en de service!

Erg blij met deze geweldige hoezen. Snelle levering. Ga zeker meer bestellen. Hoop dat er binnenkort ook topdek hoezen zijn.

Als ik het lees een zeer goede kwaliteit.

Ervaring heb ik er nog niet mee: mijn aankopen liggen onder de kerstboom maar het belooft veel goeds gezien de kwaliteit en de manier waarop het vervaardigd is.

Heerlijk zacht dekbedovertrek

Snelle levering goede service

Enorm fijn, snelle levering en goede kwaliteit!

Enorm fijn, snelle levering en goede kwaliteit!

In 1 woord top!0

Goede service, fijne overtrek!

Fijne zachte dekbedhoes!

Mijn bestelling was er al de volgende dag!

Een heerlijk, knisperend en sprankelend dekbedovertrek die ademt!

Zo blij met mijn gouden dekbedovertrek. Altijd spannend als je online besteld. Is het wel zoals het omschreven wordt, maar is het gelukkig ook en heb de volgende al weer besteld.

Geweldig!

Supersnelle levering! 's-avonds om 20.30 besteld en de volgende dag al in huis! heerlijk zachte kwaliteit, echt een aanrader!

Heerlijk, echt fantastisch

Het voelt als een prinsessendingetje

Slaapt heerlijk ! snelle levering , mooie lakens .

Zacht....zijdezacht....

Heerlijk zacht satijn katoen dekbedovertrek van Joarz. Love it!

Helemaal blij dat mijn keuze op Joarz gevallen is!

Alles verliep soepel en prettig!

Heerlijke knisperend en warm slaapgenot!

De dekbedovertrekken slapen allebei heerlijk! Aan de ene kant voelt de stof lekker koel aan en aan de andere kant slaap je er heerlijk warm onder!

Fantastische luxe ervaring Wil nooit meer anders

Fantastisch! Heerlijk zacht.

Mijn ervaring: Zowel de verpakking, als de view als de “lig” beleving: zeer positief!

Top hoeslakens

De lakens zijn heerlijk zacht en passen perfect

Geweldige service

Al beloften zijn waargemaakt. Supersnelle levering en op het juiste tijdstip

Heerlijk beddengoed!

Inmiddels voor de tweede keer besteld!

Snelle afhandeling, geweldig product!

Mooi en comfortabel dekbed

Mooie glans en erg zacht, zeker aan te bevelen!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam