Excellent

Geweldige producten en idem service. Mijn verwachtingen zijn overtroffen!

Dekbedovertrek voldoet aan mijn wensen hele fijne katoen

Alleen jammer dat ik niet met visa kon betalen, meerdere bestellingen geplaatst maar er werd niets mee gedaan en ook geen terugkoppeling hierover. Toen maar gekozen voor iDEAL en heb het dekbedovertrek ontvangen.

Héél fijn hoeslaken met goede pasvorm.

Heel prettig dat er gemaild wordt over de voortgang van de bestelling. PostNL had het druk en deed er 3 dagen over om te bezorgen.

Alles helemaal in orde.

Heerlijk dekbedovertrek

Fijne stof voor dekbedovertrek. De mintgroene kleur, ook mooi van kleur!

Top dekbed hoes en snelle levering

Voor het eerst een dekbedhoes besteld in katoen satijn en het is werkelijk prachtig materiaal. Ben er zeer blij mee en ga zeker nog meer bestellen.

Mooi materiaal, wel nog een aanpassing te doen

Zeer tevreden met het dekbed, van levering tot de communicatie!

Heel goede service

Heel tevreden met mijn aankoop! Goeie prijs-kwaliteitsverhouding

Goede kwaliteit prima service

Voelbare kwaliteit

Een percal hoeslaken en satijn katoen dekbedovertrek besteld. Het hoeslaken is heerlijk zacht (positieve ervaring want had harder verwacht). Ook het dekbedovertrek voelt superzacht aan, mooie glans. Kortom: voelbare kwaliteit, en fijn slapen. Alleen de kleur is iets donkerder dan verwacht, maar niet storend. Meer keuze in kleuren zou mooi zijn in de toekomst. Dan komen we zeker bij JOARZ terug.

Super snel bezorgd en mooi ingepakt

Super snel bezorgd en mooi ingepakt

Mooie website, prettig om te bestellen, goede service bij ruilen.

Zie hierboven.

Goede kwaliteit, snelle levering

Het dekbed voldoet aan de verwachtingen: zacht, perfecte maat en heel snel geleverd! Wij gaan zeker meer bestellen.

Heerlijk slapen

Het is heerlijk

Mooie kwaliteit

Wat zijn we blij met de twee hoeslakens en dekbedovertrek. Het slaapt heerlijk en je voelt aan alles dat het hele goede kwaliteit is. Je betaald wel wat maar het is het zeker waard. Hopelijk komen er meerdere kleuren in het assortiment.

Super beddengoed je slaapt er geweldig in.

Fijne stof! Ons dekbed glijdt er wel een beetje uit aan de onderkant, dus goed instoppen.

Fijn beddengoed

Heel fijn beddengoed.goede prijs kwaliteit. Zelf niet zo'n goede ervaring met Satijn

Heerlijk slaapcomfort

Het bestelde artikel, wordt de volgende dag mooi verpakt bezorgd. De kleur is iets minder goudglanzend dan de foto op internet doet geloven. Het katoen/satijnen dekbedovertrek voelt heerlijk zacht en het is een genot om er onder te slapen.

Heerlijk

Het is zalig slapen onder de lakens van satijn katoen.

Zeer snel geleverd

Lekker materiaal

Heerlijk beddengoed, ik hou niet van zacht!

Snel bezorg, mooi verpakt

Perfect!

Zeer snelle levering ,laat in de avond besteld en volgende dag al geleverd. Ik heb de katoen satijn dekbedovertrek en ben zeer tevreden

Goede service en producten

Snelle levering van een goed product

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam