Topproduct!

Via mijn broer kennis gemaakt met het beddengoed van Joarz. Zelf meteen besteld en in 1 woord, top! Slaapt heerlijk, warm maar toch ademend. Wordt 's morgens uitgerust wakker. Ga zeker een extra set bestellen.

Heerlijk beddengoed met een uitstekende pasvorm

Prima levering volgens afspraak en lekker zacht dekbedovertrek met een uitstekende pasvorm.

Heerlijk beddengoed!

Het Latoen percale beddengoed gekocht, heerlijk materiaal! Het geeft een luxe gevoel.

geweldig

te lekker beddengoed...echt heerlijk

Prachtig, glanzend en stevig beddengoed

Al lange tijd was ik op zoek naar mooi en duurzaam beddengoed. Het satijnen beddengoed van Joarz is echt fantastisch en voelt luxe aan. En fijne bijkomstigheid.. mijn haar klit niet meer door de zijde! Ik wil geen ander beddengoed meer!!

Superzacht en comfortabel

Prachtig dekbed, voelt als Egyptisch katoen voor een veel betere prijs!

Heerlijk luxe dekbedovertrekken

Lekker knisperende, frisse overtrekken, slaapt heerlijk! Snel en netjes geleverd.

Knisperend hoeslaken

Ik houd van knisperende hoeslakens en Joarz heeft ze! Mooie Percale katoen in hotel kwaliteit.

Heerlijk zacht!

Gemakkelijk te bestellen. Ik had de bestelling de volgende dag al in huis! Hoeslaken is echt heerlijk zacht.

Beste dekbed tot nu toe

Na lang zoeken eindelijk een dekbed gevonden waar ik echt blij mee ben. Heerlijk zacht echt een luxe gevoel. Makkelijk te strijken maar ook prima glad als je hem direct uithangt na het wassen. De lange instopstrook is erg fijn.

Hoeslaken

Heerlijk zacht hoeslaken. Zeer tevreden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ben heel blij met mn set!! Topkwali tegen goede prijs! was wel even gedoe want kreeg de verkeerde kleur bezorgd. Nadat daar mailtje over had gestuurd kreeg meteen reactie met postlabel. Helaas duurde daarna vrij lang waardoor er achteraan heb gebeld, bleek mijn retourpakket wel ontvangen maar nog niet ingeboekt, na meer dan week. Is wel meteen opgelost en pakket werd volgende dag bezorgd. Tip: als zoiets gebeurd leuk als kaartje bij zit met sorry en bijv kortingsbon 10% op volgende aankoop.

Goede en snelle service en mooie kwaliteit,

Ik heb nu verschillende kleuren overtrekken in katoen satijn. Goede kwaliteit en heerlijk om onder te slapen

Goede website en snelle levering. Fijn met Post.nl. Die hebben ook een prima service

Geweldig materiaal

Blijft mooi in de was , verkleurd niet, ben er heel blij mee

Héérlijke dekbed

Héérlijke dekbed, maar de kleur "Lava" week wel echt enorm af in realiteit vergeleken met het plaatje op de website. Kwaliteit is prima!

Goed!

Snel geleverd, fijne kwaliteit.

Gewedlige kwaliteit

Heel erg zachte beddengoed, geweldige kwaliteit

Fantastisch, precies waar we op hoopten!

Al tijden zijn we op zoek naar het perfecte beddengoed. Maar we hebben het gevonden :-) De omschrijving is precies zoals het werkelijk is en aanvoelt. Superblij mee! Gaan zeker een tweede set kopen, incl hoeslaken!

Goede service, mooie verpakking, lekkere lakens

Goede service, mooie verpakking, lekkere lakens. Ik raad het aan

Als een warm bad

Ik kreeg echt een cadeautje, zo mooi ingepakt. Heerlijke stof en in deze wintertijd niet eens een warme kruik nodig.

Heerlijk zacht beddengoed

De lakens passen goed en liggen heerlijk zacht. Ik koos voor de variant met satijn in de kleur wit. Inderdaad alsof je in een luxe hotel slaapt! Ik kom zeker terug!

Snelle service!

mooi en goede kwaliteit!

Dekbed dat mooi is en mooi blijft. Ook krijg je het leuk aangeleverd, echt een cadeautje.

Snel geleverd: 1 dag. Feestelijk verpakt. Fijne hoeslakens.

Snel geleverd, er is aandacht geleverd aan de verpakking. Hoeslakens slapen heerlijk en passen makkelijk om 210x90x20.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam