Mooi!

Snel geleverd! Mooi dekbedovertrek! Zeer tevreden

Top kwaliteit en service

Heerlijke knisperende witte lakens

Prachtig dekbedovertrek

Alsof je tussen de lakens van een vier-sterren hotel ligt!

Fijn beddengoed en goede service!

Fijn beddengoed en goede service!

beddengoed bevalt goed

Mooi verpakt en snel geleverd. Meerdere dessins zou ik ook leuk vinden.

De stof neemt erg de vettigheid van de huid op.

Snelle levering, leuke verpakking en fijn aanvoelende stof. Jammer is dat de stof van met name de kussenslopen zoveel vettigheid van de gezicht opneemt. De extra lange instopstrook is bijzonder fijn.

Alles in orde

De hoeslakens zien er goed uit. Ben benieuwd naar gebruik

FANTASTISCH

Wat een heerlijk luxe beddengoed! Wij hebben nog nooit zo lekker geslapen!

super

Snelle levering, fijne klantenservice en een fantastische product. Ik heb de lekkerste dekbedden ooit!! Dit is verwennerij van de bovenste plank!

Lekker slapen.

Comfortabel liggen onder de lakens

Heerlijk geslapen, lekker koel overtrek

Slaapt heerlijk

Snelle service, prachtige kleur (pearl) en slaapt echt heerlijk. Heel blij met de aankoop! Hoop mij snel nog een hoeslaken te kunnen aanschaffen. Mvg, Britt

Heerlijk!

Snelle levering, prima kwaliteit en mooie kleur

Slaapcomfort optima

Zo fijn, heerlijk geslapen. Super mooie kleuren, echt een cadeautje. Top kwaliteit. Alleen jammer dat wordt afgeraden de overtrekken in de droger te doen.

Slapen als in een wolkje

Voelt heerlijk zacht en licht aan.

Mag mijn pakket terugsturen en krijg mijn geld retour.

Achteraf bestelde ik het verkeerde pakket. Ik had niet door dat er twee verschillende kwaliteiten waren. Nu heb ik niet de de zachte katoenen set die ik had gewild. Dit pakket bevalt mij helemaal niet. Ik heb het gewassen en kwam er toen pas achter. Heel spijtig. Het is vast een hele goede kwaliteit, maar ik heb een hekel aan harde lakens. Voor mij helaas een miskoop! Na ons contact bedank ik u voor de mogelijkheid mijn pakket retour te sturen en eventueel de goede keus te maken. Ik had niet gezien dat mijn kleurkeuze gebonden was aan een andere dan de zachte katoen satijnen kwaliteit. Mijn excuus voor de verwarring die ik heb veroorzaakt. Ik ben er van overtuigt dat u alleen maar waardevolle kwaliteitsproducten op de markt brengt. Graag ontvang ik het retouradres van u. Met vriendelijke groet.

Heerlijk mooi een fris beddengoed.. een zalig om in te slapen

Ik ben er elke dag onwijs blij mee, heb nu 2 complete sets ...

Slaapt heerlijk

Geweldig katoenen satijn

Fantastisch dekbedovertrek!

Super kwaliteit, snelle levering en ook nog mooi verpakt. Dekbedovertrek en hoeslakens gekocht. Het slaap heerlijk. Mooie kwaliteit.

Heb al 2x bestelling geplaatst, dus ben ik heel tevreden !

Beter dan verwacht, voor hoeft 's anderendaags leveren niet, maar toch gebeurt het,

Snelle levering. Prima product.

Ik stond op de wachtlijst omdat de terra kleur niet voorradig was. De Aqua had ik al en wit is niks voor ons. En inderdaad. Ik kreeg een mailtje dat ze er weer waren. Besteld en binnen twee dagen binnen. Weer een heerlijk overtrek. Zacht, koel en warm tegelijk en fijn knisperend. Alleen jammer dat een van de kussenhoezen wat scheef gestikt is. Had ik bij de aqua niet. Je ziet het niet echt als het kussen er in zit dus ik heb het laten zitten. Ben er zeer tevreden over en als er nog meer kleuren komen, dan ga ik die zeker bestellen.

Fijne overtrek, goede service.

Mijn dekbedovertrek is heerlijk zacht en de kleur is ook prachtig. (Champagne, katoensatijn) Wach op uitbreiding van het assortiment. Zoals splittopper hoeslakens, meer kleuren e.d.

Wat een heerlijke dekbedhoes!!

De satijnen stof is herrlijk zacht maar toch niet zo glad. Het is gewoon perfect! Ik raad het iedereen aan, het is niet eens duur!

Superfijn beddengoed!

Bestelling snel ontvangen. Beddengoed is heel fijn en zacht. Enige verbeterpunt is de kreukels... een kreukvrije versie zou helemaal top zijn.

Voelt super zacht!

Kwalitatief goed, voelt zacht aan en de kleur is super mooi. Enige tip: een variant met knoop sluiting ipv “insteek flap”.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam