Gun het jezelf

Snelle levering , mooi verpakt, maar bovenal een gevoel van luxe. Wat een heerlijk gevoel, zacht, glad en mooi glanzend. Wel een investering vind ik maar het is het zeker waard!

Prachtige kwaliteit

Heerlijke dekbedovertrekken. Prachtige kwaliteit. Prijs t.o.v. kwaliteit is prima.

zoals een dekbed bedoelt is

heerlijke katoen. Alles wat te koop is is zachte katoen. Dit materiaal is heerlijk mn bij een vers gewassen bed.

Heerlijk dekbedovertrek, alle beloftes kloppen.

Top service en heerlijke dekbedovertrekken

Een tevreden klant!

Snel geleverd, goede service en goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Aandacht

Goede website, fijn de uitleg en wasvoorschriften .betaling en verzending verliep vlot . Leuk ingepakt , er is aandacht aan besteed. Heb het nog niet uitgeprobeerd, gaat onder de kerstboom

Zalig beddengoed!

Ik hou van zacht maar krakend vers beddengoed! Heerlijk geslapen. Hoewel ik altijd voor wit kies vind ik de gouden kleur prachtig! Ben helemaal verkocht!

Niets teveel beloofd...

Na eerst advies te hebben gevraagd welke lakens ik in mijn geval het beste kon kopen heb ik de katoen satijnen lakens besteld. De volgende dag, keurig verpakt in huis. We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit, het geeft een aangenaam en warm gevoel.

Het overtrek voelt luxe aan

Heerlijk dekbedovertrek. Ziet er mooi uit

Zo blij dat ik het geprobeerd heb......

Heerlijk hoeslaken en heel fijne kussen slopen... Ga echt de dekbed hoezen bestellen.

Heerlijke kwaliteit. Ik kan nu nog moeilijker uit bed komen, zooo fijn

Heel fijn, alleen de kleur goud vond ik een beetje tegenvallen

Snelle levering, mooi beddengoed

De levering was een dag na bestellen binnen. Netjes verpakt. Beddengoed (wit katoen satijnen dekbed, hoeslakens en slopen) ziet er prima uit, voelt heerlijk aan. Of de kwaliteit op de lange termijn nog steeds zo goed ik, kan ik nu nog niet zeggen, maar ik heb er vertrouwen in. Ik hoop dat er in de toekomst ook nog meer kleuren hoeslakens te koop zijn bij Joarz!

Prima ervaring

Aangenaam beddengoed. Enkel de afmetingen van de kussenslopen vind ik persoonlijk wat groot.

Ik kreeg mijn pakketje binnen en gelijk uitgepakt. Wat een geweldig materiaal. Super glad en voelt koel aan. Gauw in de was en daarna laten drogen aan de lijn. Droogt erg snel. Overtrek over dekbed heen en toen de test. Zou het goed slapen?? Volgens mijn man zou hij niet lekker slapen, materiaal was veel te glad. katoen/satijn. Ik heb als een roosje geslapen, mijn man ook. We willen nu dus nog een set. Maar eerst kijken welke kleur.

Heerlijk beddengoed

Beddengoed is mooi en ruim en slaapt heerlijk

Heerlijk zacht en comfortabel

Snel geleverd en meteen dat luxe hotel gevoel

Mooie kwaliteit dekbedovertrek

Mooie kwaliteit, de iets verlate levering werd keurig aangekondigd

Vier seizoenen dekbed en dekbedovertrek

Goede kwaliteit. Bevalt uitstekend!

SUPER!

Makkelijk bestellen, snel geleverd, voelt heerlijk aan, ziet er prachtig uit. Benieuwd als ik het vaker gewassen heb hoe het dan blijft.

Goede service en fijne kwaliteit

Snelle levering en we slapen heerlijk! Zou liever nog andere kleurkeuze hebben

Prima service mooie kwaliteit

Kan niet meer zonder

Het slaapt heerlijk. Ze zeggen hotel kwaliteit, maar ik heb nog nooit zulke hoge kwaliteit lakens gevonden in een hotel kamer.

top

Snel, kwalitatief en mooi.

Super mooi en zacht, na wassen snel droog.

Super mooi en zacht, na wassen snel droog.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam