Heerlijk beddengoed ❤️❤️

De bestelling kwam meteen de volgende dag binnen. Ik heb het direct in de wasmachine gedaan en droger zodat ik er meteen onder kon slapen, nu wil ik niet meer anders. Het doet me denken aan het damast beddengoed van mijn oma, dat voelde ook altijd zo lekker. Groet, Imke

GEWELDIG!

Een heerlijk rijk gevoel. Super kwaliteit! Heel blij mee!

Mijn eerste x, maar uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Doen!

Als prachtig cadeau ingepakt, prachtige stof waar je heerlijk in slaapt!

Is echt wat ze beloven!!

Goede website om te bestellen, snelle levering en kwam erg leuk verpakt binnen en slaapt ook nog eens ge-wel-dig!

Heerlijk

Ik heb nieuwe kussenslopen en hoeslakens gekocht in de satijnen uitvoering. Het is heerlijke stof om op te liggen. Lekker koel.

Heerlijk beddengoed, mooie kleur mint

Super kwaliteit

Wij slapen al veel langer onder percal beddengoed. Maar het Joarz beddengoed is super

Luxe hotelervaring in eigen huis

Mijn lief interesseert zich niet voor beddengoed, als hij maar samen met mij is. Toch wilde ik hem verwennen en kocht het gouden dekbedovertrek. Niks gezegd, maar het viel op. Inmiddels 3 x de verzuchting gehoord hoe heerlijk hij onder dit overtrek slaapt, luxe en fris gevoel. Een groter compliment kan ik jullie niet geven :-)

Mooie kwaliteit

Heerlijk geslapen onder m’n nieuwe dekbedovertrek. Lekker soft.

Heerlijk dekbed ,kleur is mooi zeer tevreden over levering .

Heeeeeeerlijk

Snel en superfijn, en schoon. Ik ben superblij met mijn dekbed en dekbedhoezen. Zou heeel graag nog een lekker kussen willen!

Snelle levering, zeer tevreden

Mooie kwaliteit

Heerlijk onderlaken.

Geweldige satijnen kussenslopen

Snelle en perfecte levering

Precies wat ik in mijn hoofd had.

Goede en snelle afwikkeling.

Fijne dekbedovertrek, heerlijk materiaal en geen koude voeten meer!

Een fijn dekbedovertrek! De lange instop strook zorgt ervoor dat we geen koude voeten meer hebben:-) Lekker materiaal, geeft een beetje een 'ouderwets' knisperig gevoel.

snelle service, top kwaliteit

zeer goed, luxe betaalbaar beddengoed

Het dekbedovertrek is heerlijk knisperend glad en slaapt heerlijk koel. Zeker een aanrader!

top geregeld en een fantastische kwaliteit

De volgende dag al geleverd, netjes met een verpakking eromheen. Overtrek van een zeer goede kwailteit, precies zolas omschreven.

Voor de eerste keer een dekbedhoes gekocht van Joaozinho. Hele goede kwaliteit. Geeft een luxe gevoel, zacht voor je huid. Ik wil er nog 1 gaan bestellen, ben zeer tevreden.

Precies zoals beloofd, heerlijk beddengoed

Katoen-satijn dekbedovertrek besteld om 22u ‘s avonds, volgende dag al geleverd. Heel erg tevreden over de kwaliteit van het beddengoed.

Prachtige lakens!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe lakens, mooie kwaliteit.

Snelle verzending en mooi product

De stof is heerlijk om onder te slapen. Daarnaast geeft de stof een prachtige glans op mijn bed. De lange lengte zorgt dat het goed ingestopt kan worden.

Prachtige kleur (goud) en heerlijk materiaal

Het kreukt wel wat meer dan ik had gehoopt, maar voelt heerlijk aan!!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam