Geweldig!

Heerlijk zachte dekbedovertrek. Heel erg tevreden. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Heerlijk en eerlijk beddengoed!

Super blij met ons beddengoed! We gaan zsm een tweede set bestellen ;-)... Waarom hebben we dit niet eerder gedaan??

Heerlijk

Goede kwaliteit Ligt lekker en zacht Mooie kleur, heb de licht groene

Fijne dekbedhoezen!

Bij twijfel... wel doen

Ik zat al maanden te twijfelen over de aanschaf. Uiteindelijk een aankoop gedaan. ‘ s Avonds om 23u besteld, de volgende morgen ging de deurbel al. De kleur (golden) viel me wat tegen, ik vond hem wat flets in de verpakking. Na een week toch open gemaakt en ik heb geen spijt. Het is mooier dan ik dacht. Materiaal zelf is wat kouder dan ik gewend ben maar oh zo zacht en soepel. Heerlijk geslapen!

Heerlijk!

Ik heb de katoen-percale hoeslaken pure white gekocht. De levering was echt heel snel! Vlak voor middernacht besteld en de volgende dag al in huis! De hoeslaken past perfect om ons bed van 180x210, wij waren gewend om alleen de topper op te maken, maar nu passen de matrassen er ook bij in. Ik vind het heerlijk liggen, maar het is wel even wennen als je alleen maar goedkope katoenen hoeslakens gewend bent. Als je in eenste instantie gaat liggen vind ik het ook een beetje koud aanvoelen, maar dat veranderd snel wanneer je even ligt. Voor de zomer lijkt me dit heerlijk! Voor de winter misschien een iets ruwere/zachtere (flanel achtige) stof toevoegenaan het assortiment? Al met al een heel fijne hoeslaken!

Snelle levering prachtig verpakt

Nieuw donzen dekbed plus dito katoen satijnen beddengoed besteld, los van de meer dan leuke presentatie verpakking super kwaliteit! Alles keurig verzorgd!

Mooie kwaliteit

Mooi hoeslaken, knisperend fris. Hopelijk slaapt hij net zo top

Top!!

Dekbedovertrek satijn besteld en netjes en snel geleverd gekregen. Heb het nu een tijdje in gebruik en ben er nog steeds super blij mee. Het was de eerste nacht even wennen, zo glad dat de stof was. Ik was het altijd op 60 graden en het blijft mooi. Krimpt niet. Wel jammer dat de glans minder wordt, maar dat staat ook in de beschrijving natuurlijk. Ik hoopte alleen stiekem dat dat wel mee zou vallen.

Mooie kwaliteit

Mooi glanzend gouden kussenslopen.

Boven verwachting!

Dekbedovertrek set en onderlakens waren er zoals beloofd, écht de volgende dag. Alles was zo mooi en liefdevol verpakt; ik was helemaal verrast terwijl ik wist wat erin zat. Zo leuk! Alles meteen gewassen zodat het de volgende dag al lekker fris op mijn bed lag. Zo héérlijk voelt het! Ik had gekozen voor de witte satijnen versie.

Iedere avond zin om naar bed te gaan!

Ik was lange tijd op zoek naar fijn beddengoed, omdat ik een erg gevoelige huid heb. Beddengoed van katoen voelt voor mij alsof het prikt en ik krijg er uitslag van. De katoen-satijnen lakens van Joarz zijn heerlijk zacht en koel. En gewoon, zonder gedoe, op 60 graden wassen. In eerste instantie vond ik het een aardige investering, maar je hebt er iedere nacht weer plezier van. Zeker de moeite waard dus!

Heerlijke stof en mooie kleur!

De stof is echt heerlijk en de kleur prachtig. Het enige nadeel is dat het overtrek maar 2m breed is en dat van mij wel 2.10m mocht zijn bij ons dekbed. Die is maar 2m breed maar zit er krapjes in. Voor de rest is het echt top!

Niet gedacht dat het zo’n verschil zou maken. Materiaal is heerlijk om onder te slapen.

Genieten van dit heerlijke dekbedovertrek van Joarz.

Bestelling na 1 dag geleverd. Supervlot. Kwaliteitsdekbedovertrek.

Slaapt prettig

heerlijk dekbedovertrek,

Fijn materiaal, mooie kleur, luxe uitstraling,

geweldig!

makkelijk bestellen snel en goede levering. prachtige kwaliteit beddengoed. uitstekende aftersales en terugneem mogelijkheden

Voelt heerlijk aan!

Heerlijk zacht materieel om onder te liggen. Blij mee.

snelle levering van mooie kwaliteit katoenen hoeslakens

Om uit te proberen heb ik twee hoeslakens besteld. Het is inderdaad heerlijk gladde katoen die hun eerste wasbeurt goed hebben doorstaan. Mooi en verzorgd verpakt.

Kwaliteit prachtig, kleur goud is geen goud

Het is echt een prachtige kwaliteit laken. Heerlijk fris glad en zacht. Maar de kleur goud is meer een kaneel kerrie achtige combi. Dat moeten ze niet als goud verkopen. Ik had op zijn minst een gouddraad door de stof verwacht met een glinstertje erin. Jammer, want het zijn dure lakens. Dus nu liggen ze op mijn bed maar vind ik ze eigenlijk niet mooi. En de kleur past niet bij de rest.

Top kwaliteit....

Ik heb dekbedovertrekken van katoen-satijn en die voelen heerlijke zacht aan. Blijven mooi na het wassen. En duidelijke mooie kleuren op de site.

Goede kwaliteit

Maar erg lang. Een groot gedeelte hangt op de grond. Ik heb een waterbed dus ik kan de onderste strook niet instoppen. Ook zakt het dekbed naar beneden. Waardoor ik aan de bovenkant alleen laken heb.

heerlijk zacht beddegoed

gewoon fijn slapen

Luxe slaapervaring

Wij hebben het witte satijnen dekbedovertrek besteld. Het is prachtig en voelt luxe aan!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam