Heerlijk geslapen

Pracht kwaliteit

Prachtige kwaliteit, supersnelle levering

Zeer tevreden met mijn dekbedovertrek. Mooie kwaliteit en slaapt heerlijk zacht. Ik bestel voortaan mijn beddengoed bij Joartz

Verrassend!

Waar ik eerst mijn bedenkingen had over de prijs, ben ik toch overstag gegaan, gelukkig maar het product heeft mij positief verrast! Voelt heerlijk aan en is daadwerkelijk koel, volgend aankoop is zeker weer een van Joarz!

Mooie kwaliteit

Snel ontvangen. Prachtige kwaliteit.

Snelle levering en prachtige kwaliteit.

Excellent

Snelle levering, mooie kwaliteit

Goede kwaliteit beddengoed

Door Googlen bij Joarz terecht gekomen. Ik was benieuwd naar dit hoge kwaliteits beddengoed. Het bevalt heel goed. Al is de prijs wel hoger dan wat ik normaal zou betalen. Ook is de kleur keuze heel beperkt. Ik zou graag nog de hoeslakens erbij willen nemen maar die zijn er alleen in het wit helaas.

Heerlijk dekbedovertrek

Het is heerlijk zacht, koel en warm in een prachtige kleur groen/blauw. Heerlijk onder geslapen deze week. Het is zeker niet mijn laatste van dit soort.

Heerlijk hoeslaken, snelle levering

Het hoeslaken is snel geleverd en voelt heerlijk aan (wij hebben de satijnen versie). Jammer dat deze er alleen in het wit is.

Een heerlijke slaapsensatie

De stof voelt heerlijk aan. Geeft een luxe gevoel. Je merkt het verschil met andere merken duidelijk..

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Ik ben zeer kritisch op beddengoed en deze kwaliteit is echt fantastisch! Blijft mooi in pasvorm en slaapt geweldig <3

Geweldig materiaal!

Als je het eenmaal heb geprobeerd wil je niks anders meer

Heerlijk

Mijn dekbed slaapt heerlijk, hij is warm maar niet te warm en hij is tegelijkertijd lekker verkoelend

superfijn slapen!

Heel blij met dit mooie luxe dekbedovertrek van Joarz. Het is heerlijk zacht en voelt, naarmate ik het beddengoed vaker was, eigenlijk alleen maar comfortabeler aan.

snelle levering, mooi product

Wij zijn erg blij met onze aankoop, de belofte dat het beddengoed comfortabel aanvoelt is ook echt waar gemaakt. Op de levering is ook niets aan te merken, de bestelling werd binnen de vermelde periode geleverd in nette verpakking.

Supersnel en mooi product!

Prima bedrijf, heel snelle levering. Aanrader dus!

Heerlijk slapen

Je stapt je bed in en de hoeslakens en het dekovertrek (katoen satijn) voelen zacht en glad aan. Ligt en slaapt erg prettig!

Mooi product en goede kwaliteit

Mooi product en goede kwaliteit

Mooi spul!

Verzorgde verpakking en uitstraling..voelt heerlijk en behaaglijk.

Mis de woww factor

Het zag er veelbelovend uit en voelt hotel-isch uit. Wat ik minderfijn vind is dat ik het overtrek minder koel vind dan verwacht en het hoeslaken blijft niet mooi om mijn dikke 160x200 meter zitten. Jammer!

Heerlijk knisperende stof met een glans erover!

Het hoeslaken is heerlijk knisperend, goed voorzien van elastiek, voelt glad en wat koel aan. Enige nadeeltje is dat het wel kreukelig is na het wassen.

Compleet volgens verwachting, op aanbeveling overigens. Top dus.

super kwaliteit

Heerlijk dekbedovertrek goede kwaliteit

Goed.

Bestelling verliep goed, duidelijke informatie over de bezorging en pakket werd op tijd bezorgd. Wellicht liggen er nog kansen, om iets origineels te doen, de verwachtingen te overtreffen. Bijvoorbeeld een proefsetje wasparfum of mooi papier in de doos.

JOARZ maakt mijn slaaocomfort compleet!

Het satijn-katoen of was het nu katoen-satijn geeft een comfortabel gevoel.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam