Heeeeerrrrlijk slapen!!!

Al een tijd geleden geprobeerd te bestellen, toen was onze kleur niet op voorraad. Beetje vergeten, maar nu dan toch eindelijk een week er onder geslapen. Wat heerlijk zeg!! We gaan er nog 1 bestellen voor de afwisseling. Het is echt te lekker zacht.

Super verrast

Lekker makkelijk te bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit! Jammer dat er geen wasadvies bij zat. Maar verder super verrast en tevreden

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit

Slaapt heerlijk!

Super blij met mijn nieuwe dekbedovertrek! Het slaapt heerlijk.

Kwaliteit

Binnen een dag is de bestelling in huis! Het beddengoed voelt heerlijk aan en is heel netjes afgewerkt. Hier bestel ik gauw weer!

Prachtig!

Mooie dekbedhoes ik heb de gouden staat prachtig op t bed ligt ook heel prettig als de roze weer op voorraad is wil ik die zeker ook !

Goede kwaliteit

Ik heb het proces van bestellen als zeer positief ervaren. In werkelijkheid vind ik de stof heerlijk aanvoelen Er was alleen 1 klein min puntje vandaar dat ik geen 5 sterren geef. Aan 1 van de kussenslopen zat een stukjeaad los net onder de label waar joarz op staat maar dat heb ik zelf met de naaimachine dicht gemaakt.

Super snelle levering en top kwaliteit

Op de websitebezoek stond voor 18:00 uur besteld morgen in huis. Helaas was het 22:00 uur besteld maar zelfs toen had mijn pakket nog de volgende ochtend! Super mooi materiaal en ook super snel droog in de waslijn. Een 10

Heerlijk dekbed!

Absoluut mooi materiaal. Ik slaap heerlijk.

Mooi product, helemaal blij.

Zeer tevreden met de levering en kwaliteit van het hoeslaken. Voor herhaling vatbaar!

De snelheid van levering is top. De kwaliteit van de het dekbed en de kleur zoals deze omschreven is op de site is goed. En de ontvangst/verzending van het pakket is gewoon een cadeautje!

Dekbedovertrek en hoeslaken zijn van een fantastische kwaliteit!

De belofte gedaan op de website van Joarz klopt helemaal. Materiaal voelt zacht en luxe aan. Aanrader!

De dekbedhoes is van een heerlijke zachte fijne stof. Het slaapt heerlijk. Ben heel tevreden. Vr groet Paula Terpstra.

Zeer goed!

Duidelijke omschrijving op de website van het product, voldoet aan dat wat er beschreven staat. De verzending is erg snel!

goede lakens, wel veel verpakkingsmateriaal

Hele mooi lakens! Vond het wel jammer dat er zoveel verpakkingsmateriaal was.

snelle levering, goede kwaliteit

Heerlijk beddengoed, ik krijg mijn zoon mijn bed niet meer uit!

Hele mooie kwaliteit beddengoed, je verlangt echt naar je bed te gaan. Zelfs mijn haar glans vh katoensatijn.

Heel fijn beddengoed.

Zacht en super wit.

Fijne kwaliteit, voelt heerlijk aan.

De stof is van een hele mooie kwaliteit fijn geweven katoen. Het voelt heel licht en luchtig aan, super fijn om onder te slapen. Het dekbedovertrek kreukt wel enigszins, hopelijk wordt dat tijdens langer gebruik minder.

Prachtig

Voelt luxe aan

snelle levering, super kwaliteit

product voldoet aan de beloofde kwaliteit, slaapt heerlijk zacht en kwalitatief sterk materiaal.

Erg mooi product ontvangen

Ik heb 2 kussenslopen besteld die idd perfect matchen bij mijn eigen spullen, kleur is echt zo mooi als op het plaatje en prachtige kwaliteit.

Heerlijk zacht

We slapen heerlijk onder dit dekbedovertrek! Binnenkort nog een exemplaar bestellen en dan ook de hoeslakens erbij,die heb ik nog niet,zeer tevreden!

Prima geregeld. Fijne dekbedhoes

Prima geregeld. Fijne dekbedhoes

Fantastisch product, snelle levering.

Dekbedovertrek van percale katoen voldoet aan alle verwachtingen. Heerlijk zacht, met grote instopstrook. Voelt luxe aan.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam