Heerlijk dekbedovertrek

Erg goede kwaliteit. Snelle levering. Zeer aan te bevelen.

Zalige lakens

We hebben de juiste keuze gemaakt met te kiezen voor Joarz.

Heerlijk zacht en luxe beddengoed

Prachtige sets gekocht. Slaapt heerlijk en ziet er ontzettend luxe uit. Super snelle levering en netjes verpakt.

Besteld en dag ernaar geleverd!

Mooie kwaliteit en prachtige kleuren

Mooie kwaliteit

Voldoet aan alle verwachtingen zowel het product als de service. Mooi en fijn beddengoed, snel geleverd. Erg tevreden.

Heerlijke hotelkwaliteit

Ik kocht het KATOEN-PERCALE DEKBEDOVERTREK PURE WHITE: prachtige knisperende stof, geeft de beleving van slapen in een luxe hotel! Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Satijnig

Zacht en comfortabel

Prachtige lakens en overtrek

snelle levering, mooi ingepakt. Prachtig dekbed overtrek en ook hoeslaken. Slaapt heerlijk.

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en goede service

Mooie kwaliteit en goede service

Heerlijk!

Wij hebben het Katoen-Percale dekbed besteld en in één woord, HEERLIJK! Lekker fris en crispy, geweldig voor de zomermaanden.

Wat een heerlijk zacht satijnen dekbed. Heerlijk geslapen. Onze kids vonden het een heerlijk stofje en dus nog een bestelling gedaan voor beide kids. We slapen heerlijk!!

Super materiaal. Blijft na het wassen ook super zacht en is mooi.

Andere verwachting

Vanwege de hitte de laatste weken hebben we een laken besteld. Het valt een beetje tegen. Ik had een veel zachter materiaal verwacht. Ook kreukelt het laken enorm. Ik moet na een nachtje slapen het laken strijken. Gezien de prijs, 80 euro, niet de juiste prijs kwaliteit verhouding.

Voelt goed

De dekbed overtrekken voelen erg goed. Kreuken wel flink. Strijken gaat makkelijk maar na een nacht wel weer veel kreukels. Ondanks dit zou ik weer zo tot aanschaf overgaan

Snelle levering en mooi verpakt.

Als de uitstraling op Social media zeer persoonlijk is door de intro van de dame zou ik ook het kaartje wat bij de levering persoonlijker maken. Maak iedere bestelling een kadootje.

mooi wit

heerlijk zacht slapen

Heerlijke slaap ervaring!

Blij met mijn nieuwe dekbed overtrek van Joarz, voelt heerlijk aan om onder het satijnen dekbed overtrek te liggen. Kan het echt aanbevelen!

Wat een heerlijk beddengoed!

Supersnelle levering en echt goede kwaliteit. Ik ben dik tevreden!

JOARZ zorgt voor een heerlijke slaapsensatie!

Ik slaap als een prinsesje onder het JOARZ Dekbedovertrek. Voelt heerlijk aan.

Heel tevreden

Ben erg tevreden over de kwaliteit. Slaap beter zelfs.

Zeer fijne kwaliteit

Katoen satijnen hoeslaken gebruikt in combinatie met het bovenlaken tijdens de hittegolf. Prima bevallen!

Voelt heerlijk aan

Ik ga zeker meer bestellen van dit merk

Voelt heerlijk aan!

Dekbedovertrek voelt heerlijk zacht aan! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg blij mee!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam