Prima ervaring.

Mooi dekbed overtrek in prachtige kleur.

prachtig beddengoed

heel erg mooi beddengoed, snel geleverd in een mooie verpakking

Heerlijk comfortabel gevoel

Snelle levering en prima kwaliteit

Eyecatcher

De stof en kleur is heel mooi, een echte eyecatcher in de slaapkamer. Minpunt is dat zelfs na het strijken stof snel verkreukt. Strijken is dus zonde

Prettige en leuke verkoop

Prettige bestelling en afhandeling.

Prima kwaliteit dekbed overtrek

Is een fijn dekbed overtrek, kleur komt precies over een als wat er aangegeven wordt.

Zacht en luxe beddengoed

Wij hebben de katoen-Satijn Blue dream overtrek nu op ons bed liggen samen met de witte bovenlaken. De stof is super zacht en comfortabel. De kleur is mooi en straalt luxe uit. Heel blij mee.

Heerlijk

Goed materiaal slaapt heerlijk

Wij zijn er heel blij mee, 1 nadeel vind ik dat de onderlakens kreuken. Ik loop te denken aan nog 1 set maar dan met Satijn erin.

Mooie kwaliteit, wel kostbaar

Kwaliteit van de stof voelt fijn aan. Hoewel niet duur nog steeds wel kostbaar.

Mooi satijn katoenen overtrek!

Twee weken geleden heb ik zowel de katoen percale als katoen satijnen overtrek gekocht. Ik was bang dat de satijn versie te glad zou zijn en synthetisch zou aanvoelen, maar vind’m zelfs nog fijner dan de katoen percale. Die is ook prima, maar niet extreem bijzonder. De satijn versie is een blijvertje, ga ik zeker nog bestellen.

Heerlijke overtrek. Goede maat en super materiaal. Ik bestel zeker weer en op naar de hoeslakens!

Prima, snel, kwaliteit!

Heerlijke overtrekken. Mooie lange instopstrook. Graag zou ik ook onder/matras hoezen in kleur hebben.

Hoeslaken is precies wat we nodig hadden

Hoeslaken uitgekozen op een zo koel mogelijke versie. En dat blijkt inderdaad zo te zijn. En een fijne snelle levering.

top

snel geleverd top kwaliteit!

Fijn beddengoed

Omdat ik twijfelde tussen percale katoen en satijn katoen voor mijn hoeslakens heb ik van elke soort eentje gekocht. Mijn man vond het slapen op het percale katoen verschrikkelijk maar het satijn katoen kon ermee door. Voor mij voelen beiden meer dan prima. 1 opmerking evenwel, onze matrassen zijn 22 cm hoog en de satijnen past er veel beter omheen dan de percale, dat zit toch wat krap. De satijnen is net iets ruimer dan de percale. Dat vind ik ietwat vreemd. Maar al bij al kan ik JOARZ beddengoed zeker aanraden en overweeg ik de rest van mijn hoeslakens in te wisselen voor JOARZ hoeslakens, de satijnen dan wel te verstaan ;-)

Mooi en koel

Het overtrek voelt lekker koel aan en dat is heerlijk tijdens de afgelopen warme dagen. Minpuntje is dat het stof erg kreukelt waardoor ik wakker wordt met kreukels in mijn gezicht.

Fantastisch!

Super snelle levering, prachtige kwaliteit, slaapt heerlijk. Nu nog de dekmatrasvariant en dan ik het feest compleet!!!

Mooi product met de juiste prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en erg mooie kwaliteit!

Blij met de gekozen twee dekbedhoezen en hoeslaken. De kwaliteit is super mooi, het voelt heerlijk! Het zal de laatste bestelling niet zijn.

Snelle levering van goed product.

Fijne producten, netjes en snel geleverd.

Leuke marketing

De ' persoonlijke' insteek is leuk bedacht. Bestellen gaat soepel en keurig geleverd.

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Satijn besteld. Mooie stof ligt heerlijk.

Beddengoed dat in warme nachten een uitkomst is. Ventileert en is erg comfortabel.

Heerlijk geslapen onder het laken. Comfortabel en ventileert geweldig. Een uitkomst in hete, klamme nachten.

Degelijk produkt, snel geleverd!

Mooie duidelijke website en makkelijk te bestellen. Goed produkt voor een redelijke prijs. Ik ben tevreden over mijn aankoop.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam