Heerlijk beddengoed

Ik dacht altijd dat mijn beddengoed gewoon goed was totdat ik een hoeslaken en dekbedovertrek van Joarz ging gebruiken.

Prima kwaliteit

Een heerlijk lang laken van prima kwaliteit. Glimt in eerste instantie erg maar gaat er na een keer wassen al af. Dan is het mooier!

Super!!

Netjes en snelle service. De dekbedovertrek satijn/katoen is echt heel mooi en heerlijk om onder op te slapen!

Heerlijk! We zijn echt blij!

De satijnen overtrek is echt verrukkelijk om onder te liggen. Ook zo fijn dat er een lange instopstrook aan zit. Het slaapt lekker en het blijft mooi liggen op het bed. Wij zijn heel tevreden.

Prachtig dekbedovertrek

Het 2 persoonsdekbed, kleur goud is prachtig en van top kwaliteit. Voelt heel luxe.

Prachtige kwaliteit en snelle levering!

Heerlijk en koel slapen onder dit fijne overtrek.

Erg fijn product

Hoeslaken past goed op topmatras van 180x210. Fijne stof en blijft lang mooi.

Bestelling heel snel binnen. Heerlijke stof en prachtige kleur. Wil niets anders meer!

Prima service maar product niet super

Mooie site , gemakkelijk te bestellen en prima service . Ik heb een twee persoonsvorm dekbedhoes en hoeslaken besteld . De satijn versie . Het product is minder zacht dan ik hoopte .

Wederom heerlijk

Ik had al een laken van Joarz en heb er nog een paar besteld. Zooo prettig zacht en blijft ook na de was prima op maat.

Goede kwaliteit!

Slaapt heerlijk!

Geweldige kwaliteit, snelle service

Het percale dekbedovertrek is heerlijk voor in de zomer en al helemaal met deze hitte golf!

Heerlijk stofje

De levering was super snel en de stof is heerlijk. Ik geef een 7 omdat het toch wel erg prijzig is.

Top dekbedovertrekken!

Top dekbedovertrekken, slaapt heerlijk!

Uitstekende ervaring

De dekbedhoezen voldoen geheel aan mijn verwachtingen

Topkwaliteit!!!

Heel erg tevreden topkwaliteit beddengoed goede kwaliteit prijsverhouding snelle service aandacht aan verpakking attent kortom voor mij alleen nog deze hotel kwaliteit beddengoed

Fijne website en nog fijnere stof!

Bestellen liep soepel en stof is superfijn.

Goed product, snelle levering

Het mooie beddengoed voldoet helemaal aan de verwachtingen en de afhandeling verliep uitzonderlijk vlot.

Geweldig!

Super fijne kwaliteit stof! Aanrader!

Super lekker slapen onder zachtheid .

Heerlijk zacht en ademend beddengoed . Echt subliem . Wat ik wel nog fijn zou vinden is bijpassende hoeslakens . En ook in wat grotere maten. Maar wat ze hebben is echt top kwaliteit .

Mooi en prijs kwaliteit super!!

Ben heel tevreden over de katoen/satijnen overtrekken en de hoeslakens slaap heerlijk vooral met het warme weer heerlijk verkoelend.

Snelle levering; beloofde kwaliteit waargemaakt.

Snel geleverd; prachtige kleur en mooie kwaliteit. Ga zeker nog eens iets bestellen hier!

Prachtig dekbedovertrek!

Wit satijn-katoenen dekbedovertrek gekocht. Ziet er prachtig uit, voelt zacht en slaapt heerlijk! Ga er zeker nog een tweede van kopen!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam