Fantastisch!!

Snelle levering en pakketje super mooi en netjes verpakt. Erg blij met mijn bestelling, fijne kwaliteit en ik ga zeker meer bestellen bij Joarz !! We slapen heerlijk onder ons prachtige gouden dekbedhoes.

Goede producten en service

Joarz heeft mooie beddengoed producten en een goede snelle bezorgservice. De producten zijn mooi verpakt en van goede kwaliteit!

Fiin!

Heerlijk koel

Heel tevreden

Keurig verpakt, en over de kwaliteit heel tevreden

Slapen als een prinses met het beddengoed van JOARZ

Zeer tevreden met het hoeslaken en dekbedovertrek met kussenslopen van JOARZ. Hemels, zo zacht en fris! Geen last van allergieën en benauwdheid door de zuivere katoen. Ik ga snel de andere lakens (satijnachtig) bestellen om uit te proberen. Zeer tevreden!

Heerlijk zacht dekbed overtrek. Een aanrader

Prachtige stof

Heerlijk slaapcomfort

Snelle levering en prima kwaliteit, heerlijk zacht!

Niet alleen mooi maar ook zacht!

Mijn eerste dekbedovertrek besteld, Satijn. Vind m prachtig en hij is lekker zacht. Ik verheug me nu al op een volgende aankoop!

Prachtig

Prachtig beddengoed voor mijn nieuwe B&B

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed snelle levering

Prachtig en heerlijk (zacht en glad) en mooi dekbedovertrek!

Goede ervaring, snelle levering.

Heerlijk dekbedovertrek

Fijn dekbedovertrek, mooie kleur blauw

Super goed

Snel en mooi verpakt. En dan de lakens wauw wat een kwaliteit

Heerlijk beddengoed!

Zo fijn, het Klinkt alleen al geweldig. Wij slapen heerlijk

prima bestelling/ goed product/goede aflevering

Mooi product/ snel besteld/snel geleverd. Ik blij jullie onthouden

Smooth soft very nice cotton satin material !

My compliments for Joarz.... Since I upgraded my sleep & dream room with this new bedding ... feels so good !!

Betaalbare luxe

Ik heb nu de katoensatijnen hoes gekocht en deze is heerlijk zacht en geeft je n luxe gevoel. De hoes is vrij zwaar maar blijft nu in de zo er heerlijk koel aanvoelen.

Heerlijk slapen met hotelkwaliteit

Het bestelproces verliep gladjes en ik werd goed op de hoogte gehouden wat wanneer gebeurd. Keurig verpakt kwam de bestelling aan. En dan de kwaliteit. In een woord uitstekend. Wat op de site wordt beloofd, wordt ook waargemaakt. De kwaliteit die in goede hotels wordt gebruikt hebben wij nu thuis.

TOP!

Keurig geleverd, prima kwaliteit, genieten!

al een ervaring om te openen

Wat een fijn dekebed overtrek. Waar ik normaal nogal sceptisch ben en zeker niet te veel geld wil uitgeven vond ik het nu een keertje tijd om dat een keer wel te doen. En daar ben ik blij mee! Een hele mooie kleur overtrek en een super fijne kwaliteit. Wat ik ook fijn vind is dat het dekbed overtrek niet zo snel vettig gaat aanvoelen. Soms verschoon ik het bed na 5 dagen al omdat ik het dan niet meer fris genoeg vind en nu ligt het er al 6 dagen op en weet ik dat het er morgen af moet en vind ik eht bijna zonde/niet nodig. Wil graag nog een dekbedovertrek aanschaffen maar ja dan houdt nu die prijs me weer tegen... Denk nog even nadenken en doorsparen. Wel jammer dat alle hoeslakens alleen in wit leverbaard zijn, want zou graag het hele pakketje hebben.

erg tevreden !

vannacht voor het eerst geslapen onder het nieuwe dekbed - erg tevreden !

Via de site besteld , snelle levering en slaapt heerlijk

Fantastisch! Top kwaliteit!

was opzoek naar hotelkwaliteit en ik heb het bij JOARZ gevonden!

Heerlijk zacht beddengoed. Wel prijzig!

Prijs kwaliteit top

Katoen satijn dekbedovertrek besteld. levering op tijd, verpakking als kadootje. Kwaliteit zoals ik verwacht heb.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam