Heerlijk overtrek

goede kwaliteit en slaapt heerlijk

De dekbedset voelt heerlijk zacht aan

Top! Ik had gehoopt dat het zo lekker zacht en fijn aanvoelt; dus volgens verwachting!

Heerlijk!

Slapen heerlijk onder het dekbedovertrek van joarz

Perfecte ervaring!

Snelle levering en hele goede kwaliteit, zeker aan te raden!

Super snelle levering, in een hele mooie verpakking! Het product is fantastisch.

Heerlijk

Eindelijk een echt lekker dekbedovertrek! Wij hebben de katoen percale collectie en het is zo fris en luchtig en heerlijk slapen! Absolute aanrader! Ik hoop dat er meer kleuren bij komen :-)

Heerlijk beddengoed! Nooit meer wat anders!

Heerlijk beddengoed. Nooit meer wat anders. Goede kwaliteit.

De belofte werd werkelijkheid...

Beddentextiel waarbij ik eindelijk écht een Goede nachtrust ondervindt...

Goede service. Goede kwaliteit producten

Snelle levering, goede service

Prachtige kwaliteit!

Bestelling keurig binnen een dag bezorgd, leuke verpakking ook. Kwaliteit is super, ik slaap als een roos.

Fantastische kwaliteit

Wat 'n heerlijke ervaring om onder een dekbedovertrek van Joarz te slapen! Ik koos voor de katoen-satijn en ik heb de lakens gewassen voor het eerste gebruik. Het sliep heerlijk! Lekker glad zonder dat het te glad aanvoelt. Het verschil met mijn andere beddengoed is goed merkbaar terwijl ik dacht dat dit wel mee zou vallen!

Mooi ziet er goed uit

Geweldig slaapt heerlijk

Snelle verzorgde levering. Mooie producten.

Goed bezorgd en fijn materiaal

Ik heb dekbedovertrek en hoeslakens van katoen percale besteld

Fijne stof, snelle levering!

Wij hebben de dekbedovertrekken van katoen-satijn en ze zijn heerlijk zacht en luchtig. Heel blij mee! De levering was ook vlot in een klein pakket. Super!

Prachtig materiaal, mooie kleur, en snel bezorgd

En keurig verpakt

Ik beveel het iedereen aan die van kwaliteit houdt

Echt een goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit verhouding prima. Echt mooie dekbedovertrekken en hoeslakens. Ik wil niets anders meer, ben fan!

ligt heel lekker maar veel kreuken, waardoor ik de overtrekken nog niet wil bestellen.

Goede service en kwaliteit

Snelle levering, alles netjes verpakt. Je betaalt wat meer, maar de kwaliteit is ook goed.

Mooi product en super snel en netjes geleverd

Mooi dekbedovertek en de levering was super snel en keurig verpakt.

Ik ben fan wit overtrek+ hoeslakens katoensatijn

Heerlijk slapen. Kleur blijft mooi. Volgende bestelling katoen voor mijn dochter.

Prima ervaring!

Bestellen en levering ging soepel en snel. De overtrekken besteld en ze zijn heerlijk zacht katoen om op te slapen. Ben er erg blij mee!

Super goede kwaliteit

Snelle en goede levering, dekbedovertrek is super

Top kwaliteit!

Top service, na 1 dag geleverd. Kwaliteit is super van het dekbed overtrek!

Geweldig!

Mooi verpakt snel geleverd.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam