Heerlijk

Mooie kwaliteit. Heerlijk om in te slapen.

Hele snelle levering maar het belangrijkste een top kwaliteit

Mijn dekbedovertrek bevalt uitstekend

Gewoon fantastisch

Heb nu jullie zets op ons bed liggen geweldig zo blij mee had altijd Egyptisch katoen best aan de prijs maar deze van jullie zijn zo super glad en ook qua maat geweldig ga zeker binnen kort weer bestellen thank voor de prachtige lakens gina

Mooi spul alleen kreukelig

Fijne stof Kreukelt wel

Klasse producten

Nog betere kwaliteit lakens dan ik verwacht had. Helemaal top.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Voor de 2e keer een overtrek besteld en net als de vorige keer zijn we zeer tevreden over de stof en de levertijd.

Snelle levering, duidelijke omschrijving op de site, uitstekend materiaal

Mooie kwaliteit dekbedovertrek

Snelle levering. Zou alleen graag kleurstaal van sommige kleuren ontvangen.

Prima!!

Snelle service! De ontvangen bestelling voelt als een cadeautje, zo leuk verpakt. En de kwaliteit is super. Zeker een aanrader!

Het ultieme 5 sterren hotel gevoel in je eigen slaapkamer!

Onlangs de Katoen Satijn dekbedovertrek set aangeschaft. Wat een heerlijke stof. Een aanrader!

Super snelle levering en wat een mooie kwaliteit

De levering was de volgende werkdag al. Er zat een leuk kaartje bij en de kwaliteit van de producten zijn super. Kortom een aanrader voor iedereen.

Uitstekende katoen en kleur!

Het is mijn tweede bestelling: dezelfde goede kwaliteit katoen en dit keer een nieuwe kleur Lava Smoke. Het is uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Heerlijk slapen

Prachtige poeder roze dekbedovertrek. Ik slaap er heerlijk onder voelt glad en zacht aan.

Heerlijk zacht slapen

Zachte kussenslopen die fris aanvoelen!

prima snelle service

Prima verwerking van de order

Geweldige kwaliteit

Heel fijn dekbedovertrek!! Zeer tevreden en snelle bezorging.

Heerlijk geslapen onder het katoen-satijnen laken. Zalig als het warm is en zo niet dan gebruiken we hem als hoeslaken. Lekker ruim, makkelijk in te stoppen om het matras en voelt heerlijk zacht. Wij zijn fan en gaan nu voor het dekbedovertrek.

Kwaliteit

Snelle levering. Produkt voldoet aan verwachting.

Heerlijk slapen.

Ik sliep als een roos op jullie laken, nu wil ik de overtrek proberen!

fantastisch

snelle levering mooi product wat werd beloofd volledig waar gemaakt

Heerlijk beddengoed!

Ik viel voor het knisperende katoen.. en het slaapt heerlijk!

Slapen met Joarz is een ware beleving. Heerlijk!

Naast de snelle levering erg tevreden over de kwaliteit van het beddengoed. Zelfs mijn partner vindt het een beleving. Het is koel, zacht en glad, vriendelijk en mild voor de huid.

Het dekbedovertrek alsook hoeslaken zijn geweldig! Wij slapen als een Roosje

Egyptisch katoen is het fijnste materiaal om onder te slapen

Joarz is een heel fijn bedrijf met goede producten. Ons hele gezin slaapt hier onder.

Zelfs van de verpakking werd ik helemaal blij!

Na een eerdere aankoop van een dekbedovertrek was nu ook het hoeslaken aan de beurt. Ook deze is van dezelfde heerlijke kwaliteit (Satijn TC450). Wel iets om mee rekening te houden is dat de hoes geschikt is voor een matras van 30 cm. Ons matras is 15 cm. Hierdoor valt de hoes dus wat ruim. Je lost dit op door de hoeken wat verder in te stoppen om een strak laken te hebben. Niet hinderlijk. En tot slot het laken is met zoveel zorg ingepakt dat dit niet onvermeld mag blijven. Al met al. Uitermate tevreden!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam