Besteld volgende in huis Kleur perfect Materiaal top kwaliteit

Heerlijke lakens en snel geleverd

Fijne lakens!!

Supersnelle levering, perfecte communicatie en Heerlijk beddengoed!

Een cadeautje om uit te pakken en een cadeautje om onder te slapen! Ik wil nooit anders meer... Topkwaliteit op álle fronten!

Super snel in huis na bestellen

Snel in huis na bestelling een nadeel is dat je verpest wordt met dit dekbed en niets anders meer wilt.

Als je echt verwend wil worden met slapen!

Als je eenmaal voelt hoe het is om onder dit materiaal te slapen wil je nooit meer anders! Zo heerlijk zacht.. in een woord geweldig!

Heel mooi materiaal, heel mooie kleur, snel verstuurd, leuk kaartje erbij

Bij Joarz vond ik de perfecte kleur beddengoed. Het pakketje werd snel verstuurd met een leuk kaartje erbij. De kwaliteit is echt heel mooi. Ik ga zeker meer bestellen!

Een blijvertje

Prima beddengoed want lekker zacht

Goed product, goede service.

Heerlijk zacht, licht en fris dekbedovertrek. Knispert zo lekker als ik me nestel in mn bed.

Fijn dekbedovertrek!

Snel ontvangen, overtrek voelt fijn, zoals verwacht. Slapen er heerlijk onder!

Mooi dekbed.

mooi dekbed. Snelle levering

Heerlijke materialen

Mijn dekbedovertrek en hoeslaken bevallen uitstekend. Snelle levering, super verpakt en hele goede kwaliteit.

Heerlijke katoenen krisperige lakens

Heerlijk bed sinds ik die overtrekken heb!

Goeie kwaliteit

Slaapt heerlijk zacht

Luxueus genieten

Snelle levering en als kado verpakt. Een eerste ervaring nog zonder het beddengoed te hebben uitgepakt.

Alleen een hoeslaken besteld maar ziet er prima uit en voeltfijn aan. Was ook vooral op zoek naar een hoeslaken met rondom elastiek

Heerlijk stofje

Eigenlijk via een advertentie op Instagram in een opwelling gekocht. Maar geen moment spijt van gehad. Wat een heerlijke stof om onder te slapen en het staat prachtig!

Mooi zacht luxe katoen

Slaapt heerlijk koel en zacht!

Verfijnd en zacht

Mooi materiaal en licht lekker

Ok

Kussenslopen van satijnkatoen voelen heerlijk! Het stof is niet te glimmend. Het te grote merkje heb ik er meteen afgeknipt, het ziet er weinig luxe uit. Het onderlaken is voor een bed van 180x220 aan de zijkanten te krap, het valt niet mooi om het matras heen. Materiaal kreukelig maar ok!

super

Prima kwaliteit Echt anders dan de standaard Goede service Een aanrader.

Heerlijk

Fijn materiaal en slaapt heerlijk

Ben heel blij met dit prachtige beddengoed. Ik bestelde het altijd in Italië.. maar nu kan ik het gewoon bij jullie bestellen Waardoor de levering heel snel is... en mooi ingepakt. Superblij mee.. katoen/satijn voelt als katoen maar als je eronder geslapen hebt zitten er bijna geen kreukels in.

Snelle bezorging

Het bestellen gaat makkelijk, bezorging super snel en ik ben heel tevreden met het dekbedovertrek.

Snelle levering en heel fijn slapen!

Snelle levering en heel fijn slapen, mooie kleuren ook!

Prachtige kwaliteit slopen

Hier was ik al lang naar op zoek. Mooie zachte stof. Alleen jammer dat de glans eraf gaat na het wassen.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam