Snelle service e

Kwaliteit van de stof is goed en mijn bestelling werd erg snel bezorgd op zaterdag.

Fantastisch beddengoed

Prachtige kwaliteit, snelle service!

Geweldige dekbedovertrekken

Snelle levering, goede kwaliteit dekbedovertrekken,ga voor volgende bestelling.

Heerlijk!

Het overtrek is heerlijk zacht en voldoet helemaal aan onze verwachtingen!

Voelt heerlijk zacht aan

Overtrek en hoes voelen heerlijk zacht aan. Helemaal tevreden. Had alleen de was te lang in de wasmachine laten zitten, dus was wat gekreukt. Ik hoop dat dat door het eerder uithangen, opgelost wordt. Dus zeker een aanrader.

Prima dekbedovertrek. Slaapt heerlijk

Behalve dat het een fijn dekbedovertrek is is de communicatie met joarz uitzonderlijk fijn verlopen. De vragen die we hadden werden binnen het uur op een persoonlijke manier beantwoord.

fijn product

Heerlijke stof

Heerlijke kussenslopen ontvangen. Keurig afgeleverd.

goede website en prima product.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ben nu bezig met een tweede bestelling dus dat zegt al iets. Jammer dat het geruite dekbed uitverkocht is enger heel lang duurt voor deze weer beschikbaar zijn.

Echt heeerlijk!

Heel blij met deze aankoop! Zelfs mijn vriend zei, zonder wetende van het nieuwe dekbed en hoeslaken de volgende de ochtend. Wow, ik heb in tijden niet zó lekker geslapen zeg!

Topkwaliteit

Niet alleen een mooi gemotiveerd verhaal, maar ook echte topkwaliteit stoffen. Zeker de moeite waard.

Super fijn dekbedovertrek

Joarz maakt het waar!

Eerste bestelling is erg goed bevallen, percale wit, heerlijk licht en luchtig.

Top lakens!

Ik heb inmiddels voor de 2e keer een percal katoenen dekbedovertrek besteld bij Joarz. Aangezien de eerste zo goed bevalt. Stof voelt echt luxe en koel aan. Ook de verzending gaat supersnel, je hebt het de volgende dag in huis.

prima kwaliteit, correcte levering

mooi product, afwerking zou iets beter kunnen maar dat is ook het enige kritiek puntje.

alsof ik elke nacht in een luxe hotel slaap!!

Een kwalitatief hoog en luxe product!

heerlijke stof

dekbedovertrek en hoeslaken besteld, keurig afgeleverd. goede kwaliteit stof en kleur komt overeen met die van de website.

slaapt heerlijk!

wij zijn zeer tevreden over ons nieuwe dekbed overtrek . ligt heerlijk en ook koeler dan normaal.

Super kwalieit en hele snelle service!

Onder het dekbed liggen van JOARZ is een feestje. De katoen-percale kwaliteit knispert, is luchtig en cool, vooral nu het zo warm is. Ik zou het iedereen aanraden!

geen enkele spijt

Wat geeft het nieuwe dekbedovertrek van JOARZ een heerlijk gevoel om onder te mogen liggen. Dit hadden wij veel eerder moeten doen, maar gelukkig nooit te laat!

Heerlijk beddengoed, snelle en keurige levering, heel blij mee.

Erg tevreden met de klantenservice en levering, en ik geniet van het heerlijke beddengoed! Absolute aanrader!

top

top

Heel fijn overtrek!

Heel fijn dekbedovertrek! Lekker koel nu in de zomer.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam