Heerlijk slapen!

Fantastisch beddengoed, super luxueus en comfortabel!!

Superblij met overtrek

Top overtrek, verzending ok

Mooi beddengoed slaapt heerlijk

Mooi beddengoed slaapt heerlijk

Uitstekend!

We hebben een prachtige dekbedhoes besteld. Materiaal voelt heerlijk. Snel geleverd. Leuk ingepakt! in 1 woord: Top!

Heerlijke lakens!

Super kwaliteit lakens, zowel katoen als satijn- katoen. Zacht en koel. Heel blij mee!

Hele fijne dekbedovertrekken

Ja, het is wat duurder dan het beddengoed dat ik normaal gesproken koop. Maar je merkt ècht het verschil. Heerlijk stevig, maar erg zacht katoen met goede lange instapstrook. Hoe wij het graag willen! Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit

Echt hele goede kwaliteit, jammer dat het assortiment nog wat karig is. Maar begreep dat daar ook aan gewerkt wordt.

Heerlijk stofje. Katoen percale

Het dekbedovertrek ziet er mooi uit en Voelt koeler aan bij warm weer. Enige nadeel is dat het stof kreukt in de was.

Snelle service!

Bestelling werd snel en correct geleverd. Ik had nog een vraag over de levering van een kleur en die werd ook direct beantwoord.

heerlijk dekbed

snelle levering, mooi dekbed ook na het wassen, heerlijk om onder te liggen

Ontzettend snelle levering en geweldige kwaliteit! Erg blij mee!

perfecte leverantie

Snel, goed en mooi afgeleverd. Product als een cadeautje geleverd.

Prima product met een enthousiast persoonlijk verhaal

Jammer genoeg had ik onlangs bij een ander bedrijf meerdere lakens besteld. Kwam nog 1 laken tekort en zag jullie website. Waarom niet proberen? Het resultaat van jullie laken is zodanig dat ik graag eerder van jullie had geweten. Als ik weer wat nodig heb dan weet ik het wel!

Mooie kwaliteit

Mooi van kleur en goede kwaliteit. Netjes op tijd geleverd.

Goede service ! kwaliteit perfect. Prijs top!

Ik beveel dit produkt aan. Heel mooi dat zo goede kwaliteit nu wordt aangeboden voor een goed prijs!

Geweldige kwaliteit en service!

Super snelle levering en top kwaliteit.

heerlijk dekbed

snelle levering en kwaliteit van het dekbed is heerlijk!

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Heerlijk

Heel fijn dekbedovertrek! Blij mee!

Top kwaliteit

Afgelopen week voor het eerst kennis gemaakt met het jullie bedrijf. Na de site bezocht te hebben een dekbedovertrek van 2.60 besteld. Eerst gewassen/gedroogd. Vannacht heerlijk onder geslapen. Top kwaliteit. Fantastisch de lange instopstrook. Geen blote voeten. Als de grootste hoes er in meerdere kleuren is, koop ik een mooie rode. Absoluut aan te bevelen. Een zeer tevreden klant.

Fijne stof en erg mooie kleur blauw. Ben er blij mee

De stof voelt prettig een en straalt frisheid uit.

Heerlijk

Omdat we niet op vakantie gaan toch maar een keer gezwicht voor een duurder dekbedovertrek. Na jaren onder Ikea en Hema te hebben gelegen wil ik vanaf nu heel vroeg naar bed. Wat een genot zeg. Heerlijk comfortabel, ook zonder te strijken hoewel gestreken toch nog net iets lekkerder ligt. Het dekbed past nu ook echt in de hoes door de lange instop strook. Nu nog een heerlijk onderlaken bestellen. Gelukkig hebben jullie die ook. Lakens worden tegenwoordig niet veel meer geleverd. Ik kijk er naar uit. Ben blij dat ik jullie heb gevonden. Nooit meer iets anders

Nice fitted sheet. Quick delivery.

The delivery was very quick. The fitted sheet is nice and white and it appears to dry quicker than my old sheets.

Heerlijk beddengoed!

Voelt als de luxe van een hotelbed. Katoen satijn goud gekozen. Staat super rich! Ga zeker meer aanschaffen

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam