Mooie kwaliteit

Mooie producten, mag wel iets meer keus qua dessins. Kussenslopen erg mooi en fijne kwaliteit. Snelle levering!

Prachtig mooi dekbed overtrek, heel blij mee!

Heb er lang over nagedacht omdat het niet goedkoop is, maar super blij en het is de prijs waard.

Top kwaliteit en top service

De kwaliteit van de lakens is exact wat wij zochten. De levering is snel en correct verlopen. Zeer aan te bevelen!

Top product

Het dekbed en het hoeslaken werd in een leuk pakket verzonden. Een leuk kaartje erbij, ik werd er helemaal blij van. De stof voelt heerlijk aan en het ziet er heel mooi uit. Ik ga al mijn lakens en dekbedhoezen vervangen met deze prachtige en goed voelende producten.

Heerlijke lakens, strijken is wel een dingetje

Ik ben al heel lang op zoek naar van dat fijne katoen, en nu heb ik ze gevonden!! Echt heel fijn, knisperende kwaliteit. Alleen heb ik ze tóch in de droger gedaan na het wassen (want ja, uithangen???) en ze waren echt niet te strijken. Ga ze dan nu toch maar uithangen, maar dit vind ik echt niet meer van deze tijd hoor. Dus ik hoop dat ze daar iets op vinden. En er mogen van mij wat meer dessins komen! Maar de kwaliteit is heerlijk.

Prachtig beddengoed

Zeer snelle levering en prachtig beddengoed. Zeker een aanrader.

Heel goed!

Kwaliteit en service zijn heel goed.

Geweldig!

Slaapt fantastisch

Heerlijk dekbedovertrek

Voor de eerste keer een Joarz dekbedovertrek besteld. Deze werd de volgende dag al bezorgd. Ik wilde voor percale katoen gaan, maar had niet goed opgelet met het bestellen (i.v.m. De draaddichtheid) en ontving daarom de katoen-satijn in huis. En deze bevalt super! Het dekbedovertrek is heerlijk zacht en niet glad zoals ik verwacht had. Ik ga zeker nog een volgende dekbedovertrek bestellen bij Joarz en kan het iedereen aanbevelen.

Geweldige service en heerlijk beddengoed/kwaliteit

zeer mooi dekbedovertrek

heerlijk soepel dekbedovertrek uit de katoen-satijn collectie

Prachtige producten

Snelle levering van mijn heerlijke dekbed overtrek. Prachtige kwaliteit.

Goede kwaliteit

Makkelijk bestellen, duidelijke info. Keurig verpakt, fijn dekbedhoes. Tevreden.

heerlijk!

Snelle levering! Slaapt en kraakt heerlijk!

Een fantastisch product is het dekbedovertrek en slopen. Alle afspraken ten aanzien van levering wordt precies nagekomen. Product wordt geleverd als een kadootje vind ik. Prijs, kwaliteit is prima . Kortom ik ben er happy de peppy mee, een aanrader voor iedereen

Zalig zacht dekbedovertrek

Aan te bevelen voor goed en mooi beddengoed

ik bestel voortaan mijn beddengoed bij JOARZ. Echt goede kwaliteit en het ziet er prachtig uit. Wordt snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Een echte aanrader.

Prachtig beddengoed

Ik heb de katoensatijnen variant en je merkt meteen dat het van hele goede kwaliteit is. Heerlijk zacht voelt het aan. Het laat zich gemakkelijk strijken. En de prijs-kwaliteit verhouding is heel erg goed.

Heerlijk geslapen

Goede kwaliteit, precies wat we zochten

Aankoop is geheel naar verwachting

Het voelt als een betovering als ik onder mijn Joarz dekbed lig

Het voelt zo heerlijk aan als ik in mijn bed stap. De zachtheid , comfort waarin ik terecht kom. Daar kan ik zo van genieten.

Mooi in zijn eenvoud

Fijn materiaal om in te slapen . Mooi verpakt en snel geleverd

Wat een luxe! Hier heb ik lang naar gezocht

Top kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering, zalig zacht beddengoed.

Fijne stof

Slaapt heerlijk, fijn materiaal