heerlijk koel en zacht

lekkere lakens dun en koel

Hoeslaken is top, dekbedovertrek is nog wennen

Hoeslaken is top; pas goed om de matras (niet maar net zoals de meeste hoeslakens) en voelt fijn aan. Het dekbedovertrek vind ik vooralsnog iets minder fijn. Ik kan het niet anders omschrijven dan dat het wat lawaaiig is; als iemand zich omdraait ritselt / kraakt het vrij hard :-). Maar misschien wennen we daar nog aan.

Erg tevreden en blij!

Bij Joarz heb ik een katoen-satijnen dekbedovertrek gekocht. Wat een fantastisch materiaal, ik ben fan! Het is super zacht en slaapt heerlijk. Echt een verschil met mijn eerdere overtrekken. Levering was meteen de volgende dag na het plaatsen van mijn bestelling. Ook heb ik een keer een product geretourneerd, dit werd vlot verwerkt. Al met al ben ik super tevreden, ik ga zeker nog eens bestellen.

Cognitieve dissonantie

69 euro betaald voor een dekbedovertrek, blijkt bij ontvangst van het pakket de (waarschijnlijk) oude prijs van 59 euro nog op de verpakking te staan. Hierdoor blijft het gevoel hangen teveel te hebben betaald voor dit product, in plaats van het gevoel te hebben een goed product te hebben gekocht.

Prima.

Het slaapt heerlijk, Ik vind ‘t echt “ lekker “ materiaal. Zou alleen de overtrek nooit ongestreken willen gebruiken, kan niet de ervaring delen dat de kreukels na een paar dagen minder worden. ( Maar misschien heeft dat ook met de leeftijd te maken. Om zoiets zouden mijn kinderen zich echt nooit druk maken).

Snelle levering en zeer oplossingsgericht

Mijn eerste ervaring met Joarz is erg positief. In eerste instantie ontving ik een wit overtrek met een vlek erin. Hiervan heb ik meteen melding gemaakt met foto's. Ik mocht het overtrek wassen, maar helaas was de vlek er toen nog niet uit. Hierover hebben we weer mailcontact gehad. Ze vonden het zelf ook super vervelend en reageerde snel op mijn mails. De volgende dag had ik een nieuw schoon dekbedovertrek opgestuurd gekregen. Dus super tevreden over deze nette en correcte afhandeling. Ik ben blij en zal hier vaker mijn beddengoed bestellen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Echter niet heel veel keus in kleuren en dessins.

Heerlijk zacht dekbedovertrek

Overtrek heeft een mooie uitstraling en voelt heerlijk zacht aan. Aanrader, goeie kwaliteit dekbedovertrek.

Heerlijk zachte hoeslakens

Wij hebben de hoeslakens van Joarz gekocht en die zijn heerlijk zacht. Echt heerlijk materiaal, heel wat anders dan de hoeslakens van de Hema die we vroeger hadden. Voor onze toppers van 90*200 cm is het hoeslaken aan de grote kant maar met een extra vouw zitten ze prima.

Héérlijk

De stof voelt heerlijk zacht aan. Ik wist niet zeker of het daardoor misschien zou gaan plakken, maar dat doet het niet. Absolute verwennerij zo'n dekbed overtrek, geeft een luxe gevoel.

Vlotte en zeer vriendelijke service en heel mooie kwaliteit

Vriendelijke service, volgende dag bestelling in huis en mooie kwaliteit beddengoed.

Heerlijke zachte dekbedovertrekken

De stof is echt heel zacht, zalig om onder te liggen.

Fantastisch beddengoed en waanzinnige service!

Via Joarz 2 sets dekbedovertrekken besteld. Slapen is er een stuk(je) lekkerder door geworden! Een echte aanrader dus!

Kwaliteit is top! Niets teveel gezegd. Prima prijs/kwaliteit verhouding

Zie hierboven

Top kwaliteit

Supervlug geleverd

Zacht

Super zacht en comfortabel!

Mooi product. Voldoet aan de verwachting

Lekker zacht, mooie kwaliteit en makkelijk te gebruiken in combinatie met een topper.

Super zacht mooi beddengoed voor betaalbare prijs

Het materiaal van het beddengoed met katoen zijde menging is super zacht en ziet er mooi uit. De levering meteen de dag na bestelling is ook top. Ik zal zeker vaker hier shoppen.

Helemaal niets mis mee

Goed product, Snel geleverd, En inderdaad het gevoel als of je in een hotel slaapt.

Dekbed van mooie kwaliteit stof

Lange instopstrook geeft het bed snel een net opgemaakte look.

Snelle bezorging en super fijne kwaliteit!

Het is idd lastig om hotel kwaliteit lakens in Nederland te vinden. Heel fijn dat Joarz dit heeft opgepakt. Nu hoef ik zelf niet meer opzoek te gaan. Ik ben erg tevreden met het product.

Super kwaliteit voor een redelijke prijs

Heel fijne kwaliteit katoen. En bezorging ging ook super

Geweldig shop

Wilde snel luxe beddengoed hebben, s middags besteld, de volgende dag netjes in vloeipapier verpakt. Ook dat was een luxe!

Mooi spul

Ziet er goed uit

Prima koop

Bij Joarz een hoeslaken en een dekbedovertrek besteld. De stof van de hoeslaken vonden we uiteindelijk toch niet zo fijn en dit is goed afgehandeld. Het dekbedovertrek hebben we iets laten innemen en ligt uiteindelijk super fijn. We gaan het dekbedovertrek ook in een andere kleur bestellen.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam