Zo fijn, knisperend

Fijnste beddengoed ever. Dik, knisperend en zacht. Mijn kids zijn er ook dol op!

super!

duidelijke website, na bestelling goede communicatie. heel mooi ingepakt, ik ben er blij mee.

Top kwaliteit

Wij hebben 2 x eenpersoonshoeslakens besteld, wit en d groen satijn. 2X wit en 2x d groen. Het is heerlijk zacht materiaal, en wat vooral belangrijk is: Een brede instopstrook en ook lang genoeg, nooit meer blote voeten. Wij zijn heel tevreden over dit product!

Snelle levering en mooie kwaliteit beddegoed

Best fijn dat het voelt of je in een hotelbed ligt in deze Corona-periode.

Heerlijk dekbedovertrek en een super service

Supersnelle levering en een cadeautje om mijn nieuwe dekbedovertrek uit te pakken. Voelt heerlijk en luxe aan. Service van Joarz ook erg goed!

Goed service.

Deed niet ***lig met terug gestuurde goederen.

Kwaliteit zoals beschreven, heerlijk zacht

Heerlijk zacht beddengoed Snelle levering

heerlijk dekbedhoes, zacht en comfortabel met een lange instopstrook

heerlijk dekbedhoes, zacht en comfortabel met een lange instopstrook

Kwalitatief product!

Snelle service van kwalitatieve producten.

De lakens voelen heerlijk aan je huid!

Vlotte service, mooi verpakt en kwalitatief goede lakens.

Topkwaliteit dekbed

Goede kwaliteit en heerlijk zacht. Ook de kleur (groen) is een prachtige eyecatcher in de slaapkamer

Het slaapt heerlijk

Het was iets om te proberen maar ik denk dat ik nu niets anders meer wil

Heerlijk beddengoed

En snelle levering

Mooi dekbed

Fijn dekbedovertrek. Slaapt heerlijk! Ik vind het alleen jammer dat de insteekhoes een lange flap is, hierdoor verschuift het dekbed.

Erg goede klantenservice.

Ik had een opmerking over de kleur van een dekbedhoes en ben op zeer aangename wijze geholpen. Er werd snel gereageerd en ik heb de goede hoes toegezonden gekregen en mocht de "verkeerde" houden.

Heerlijk dekbedovertrek

Wat een topkwaliteit en mooi dessin. Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit en service

goede service

Heerlijk slapen!

Wat liggen we heerlijk zacht op ons hoeslaken en onder het dekbedovertrek, geeft een heel luxe gevoel.

Lekker zacht

De overtrekken zijn mooi en geven een luxe gevoel

Snelle levering, geweldig product

Alles wat wordt beweerd over het katoen-satijn is 100% waar. Het stof voelt geweldig zacht aan, eerst begonnen met een hoeslaken en ga zeker weten een bijpassende overtrek bestellen.

Mooi dekbed, voelt heel fijn

Heel fijn dekbed. En mooi op tijd geleverd. Ik hoop dat er meer patronen komen.

Goede en snelle service, zalige slaapervaring met dit overtrek en laken

Ik koos voor het Katoen- Satijn Pure white overtrek en bijpassende hoeslakens. De bestelling werd heel snel geleverd. De stof voelt heerlijk zacht aan en we sliepen als roosjes onder onze nieuwe lakens met inderdaad die “hotel feel”. Aanrader wat mij betreft!

Heerlijk

Heerlijk geslapen, het beddengoed voelt super lekker aan. Luxe hotel gevoel.

Je krijgt wat er beloofd wordt! Snelle service, en heerlijk slapen :)

Héérlijk luchtig en fris !

Mijn hoeslaken voelt heerlijk aan alsof je in een luxe hotel verblijft..en rondom elastiek is erg handig.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam