Het is een super product

Prachtig product voor een acceptabele prijs met daarbij nog een snelle levering! Ik zal zeker nog een 2de product kopen, maar dan een andere kleur voor de variatie Dank je jorien

Wat beloofd was is uitgekomen

Het hoeslaken en de slopen zijn heerlijk zacht, ik ben meer dan tevreden 😊

Heel snel en fijn contact

Via imessenger contact over een dekbedovertrek en dat ging snel en duidelijk. Goede adviezen en een probleempje werd heel correct opgelost, echt fijn. Hierdoor zal ik een volgende keer weer wat bij Joarz bestellen en adviseren aan mijn omgeving! Ik kan het ook op fb zetten trouwens, delen.

De lakens voldoen aan de beloftes op de website; heerlijk zacht, goed kwaliteit, goede pasvorm, snelle levering. Wij zijn erg tevreden.

Top!!

Heerlijk beddengoed waar zelfs de katten blij mee zijn❤️

Uitstekende kwaliteit, goede service, duidelijke website

Ben erg blij met het nieuwe hoeslaken; het is zacht en comfortabel, van hoge kwaliteit, en goed geprijsd. Kom zeker terug bij Joarz voor een dekbedhoes!

Mooi dekbedovertrek!!

Netjes aangeleverd, mooi ingepakt, goede kwaliteit.

Zacht beddegoed vor een zachte prijs

Prachtig en zacht dekbedovertrek van hotelkwaliteit.

In deze coronatijd hebben we onszelf getrakteerd op een nieuw, licht zomerdonzendekbed met beddengoed van Joarz. Dat hadden we eerder moeten doen! In een woord fantastisch. Het beddengoed is heerlijk fris en knisperend. We hebben zowel hoeslaken, dekbedhoes als kussenslopen in 1x nieuw. Aanrader. Het voelt alsof we thuis in een hotel slapen. We hebben cijfer 9 gegeven. Geen 10 omdat we een kleine wens over hebben: als het witte dekbedhoes ook nog met een leuke print geleverd zou kunnen worden, liefst een afbeelding die je zelf kunt aanleveren, dan zou het helemaal af zijn.

Het was de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en de kwaliteit is super!

prima service

De ervaring die ik heb met Joarz is zeer positief. Er was iets mis gegaan met de bestelling en dit is uitstekend opgelost.

Goede service en mooi beddengoed!

Prachtig beddengoed! Satijnen dekbed hoef je na direct uitgangen niet te strijken.

Prima kwaliteit

De kwaliteit is prima. Snelle levering.

We hebben twee hoeslakens besteld en daags daarna werden ze al bezorgd. Ik kan alleen maar zeggen dat het heerlijk slapen onder deze zacht aanvoelende lakens. Prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Heerlijke lakens

Wat een verademing, lakens van zijde katoen. Wel wat duurder maar dat heb ik ervoor over.

Top product voor goede prijs

Heel fijn beddengoed voor een betaalbare prijs. Ik hoop dat er snel meer variatie in het assortiment komt! Dan volgen er zeker meer bestellingen.

Heerlijk beddengoed!

Het dekbedovertrek bevalt goed en knispert heerlijk. Instopstrook over de hele breedte is erg fijn.

Super kwaliteit en een erg mooi!

Erg tevreden

Klantvriendelijkheid en een top product

We slapen heerlijk onder de nieuwe hoes en vinden de kwaliteit top.

Fantastische kwaliteit

De dekbed hoezen zijn heel comfortabel. De knisperende kwaliteit voelt heerlijk aan. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

super kwaliteit

Zoals het in de advertentie staat, zo is het ook werkelijk

Goede lakens snelle bezorging

Zoals titel aangeeft. Goed spul, snelle levering

Wat een fantastisch gevoel om zo te kunnen slapen alsof je in je eigen hotel slaapt.

Wat op de website staat klopt helemaal. Heerlijk!

Geweldig fijn fris beddegoed

Ik vervang mijn meeste beddegoed door producten van joarz. Zo fijn vind ik het.

S avonds laat besteld en volgende dag in huis

Top geregeld, heel Snel en prima kwaliteit. Echt aanrader

Achillesstraat 120