Geweldige producten!

Hele goede kwaliteit laken en dekbedovertrek

Super dekbed en snelle levering

Niets aan toe te voegen!

Mooie kwaliteit en strakke levering

Prettige snelle afhandeling van bestelling en product is (tot nu toe) kwalitatief heel goed.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Zacht beddengoed bezorgd als cadeautje

Joarz beddengoed is heerlijk! Het online bestellen bij Joarz gaat soepel. Mooi verpakt - en snel - wordt het beddengoed thuis bezorgd. Het beddengoed zelf is fantastisch: mooi wit, gemakkelijk kreukvrij, en vooral zo lekker zacht! De stof voelt fris, schoon, warm en zacht tegelijk!

Super kwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs

Al 6 x besteld, snelle en onberispelijke levering. Fijne zachte kwaliteit katoen, na regelmatig wassen blijven de lakens mooi!

Goede kwaliteit en goede afhandeling bestelling

Dekbedovertrek besteld. Snel reactie op bestelling en aflevering goed te volgen. Kwaliteit is prima, vinden het wel een beetje een saai ontwerp maar dan hadden we maar beter moeten kijken.

Super geweldig.

Ik heb sinds twee weken een nieuwe dekbed met een dekbedovertrek van Joarz, zelden zo lekker geslapen. Alsof ik in een hotel slaap! Wat kan een mens tevreden zijn.

Topkwaliteit!

Ben enorme fan van percaal katoen dekbedovertrekken. Houd van dat krakende" hotel " katoen, slaapt namelijk heerlijk. De kwaliteit van de Joarz dekbedovertrekken voldoen volledig aan mijn verwachtingen en ik was best wat sceptisch aangezien al mijn dekbedovertrekken van percaal katoen zijn en een stuk duurder dan die van Joarz. Kortom een zeer tevreden klant. Daarbij kwam ook nog dat de overtrekken al binnen een dag keurig verpakt werden afgeleverd.

Perfect for the money

I’m a traveling musician and i’m always so comfortable in quality hotels because of the sheets. The crispy ones! So I wanted this at home and with this brand you get a good bang for your buck. I sleep amazingly. One comment is that there are some small brown stains that appear somehow and I can’t get it out. also mentioned earlier by other reviewers..

Great quality and service, but small stains on sheets

I ordered two sets of the cotton-satin sheets and I am very satisfied with them so far. Feels very soft and luxurious on the skin, I look forward to going to bed every night because of them. Only small criticism, both sets had a few orange-brownish stains on them. They're small in size but easy to see on white sheets. Was hoping that they would come out with a wash, but unfortunately this was not the case. At this price level, something like this should not happen!

Prima afgeleverd

Mooi dekbedhoezen, ligt zalig. Het is wel nodig om ze te strijken, anders erg kreukelig.

Topkwaliteit voor een zachte prijs

Goed product, fijne service, goed te volgen voor verzending

zowel product als proces van goede kwaliteit

Goede levering, goede kwaliteit hoezen en overtrekken en zeer zacht. Zelfs zachter en prettiger dan ik had verwacht, was toch een gok online. Zou een tien zijn geweest als er nog een reactie zou zijn gekomen op mijn vraag ter controle vooraf. Die bleek niet nodig, maar desondanks had dat de beleving iets persoonlijker gemaakt.

Fijne dekbedhoezen

hele vlotte levering

Snelle levering, mooi dekbed

Superblij met mijn nieuwe dekbed. Katoen voelt heerlijk aan: zacht en luxe.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Volgende dag al bezorgd. Goede kwaliteit dekbed duidelijk dikker/beter katoen dan andere dekbedden.

Vlot en correct

Snelle, vlotte en complete levering.

Snel, goed en aan te bevelen.

Uitstekende kwaliteit.

Heerlijk

Lekker zacht, bevalt prima

Geen goede prijs kwaliteit verhouding

Duur product dat niet fijn gestikt is. Sommige naden van de witte donsovertrek zijn niet mooi afgewerkt. Kreukt ook harder dan verwacht.

lekker zacht spul, mooi glanzend en glad.

Mooie kwaliteit, goede service

Percal dekbedovertrek met stipjes werd snel bezorgd. Meteen gewassen en in gebruik genomen. Mooie kwaliteit. Kwam er na gebruik achter dat een van de kussenslopen niet goed was genaaid bij de naad (gaatje). Gemeld en meteen een set nieuwe kussenslopen ontvangen. Erg goede service!

Afhandeling bestelling is uitsekend, het product minder

Kwaliteit van het hoeslaken valt tegen. Het is niet goed mooi glad om de matras te krijgen. Het elastiek is erg slap en doet zijn werk niet. Iedere nacht schiten de hoeken los. Echt geen aanbeveling

Fijn laken, past perfect

Fijn hoeslaken dat perfect om de matras past. Snelle levering.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam