Pluspunten

Goede heldere site, simpel te bestellen en snelle en correcte levering!

Pluspunten

Prima snelle levering, goed product. Prijs/kwaliteitsverhouding van Egyptisch katoen is goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kwaliteit van de geleverde producten viel heel erg tegen. Materiaal is alles behalve zacht. Voelt aan als karton. Eens maar nooit weer. Slecht product.

Pluspunten

Supergoede kwaliteit, heel snel gelevers

Geeb

Pluspunten

Snelle afhandeling en het laken van een goede kwaliteit. Wil zeker meer gaan bestellen.

Pluspunten

Hele snelle actie/reactie Snelle levering Prachtige produkten, mooie keuze! Materiaal is helemaal top, ligt heerlijk zacht en voelt zijdeluxe aan! Ik ben echt heel erg tevreden over de producten, wil niet meer anders!

Ik sta te popelen om nog meer prachtige diepzwarte kleuren in de collectie te zien ;-)

Pluspunten

Mooi, kwalitatief product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duurzaam, luxe

Ik vind het deken net iets te crispy. Maakt veel geluid als je beweegt.

Pluspunten

Top producten en super levering! Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de service en ik kan het iedereen aanraden!

Pluspunten

Zeer professioneel!

Pluspunten

- Goede kwaliteit beddengoed! Het slaapt echt heerlijk koel en de stof voelt zo lekker crispy aan, net alsof je slaapt in een hotel; - Het beddengoed blijft mooi. Ook na een aantal keer wassen; - De bestelling wordt snel geleverd; en - De verpakking van het beddengoed ziet er leuk en hip uit. Dus leuk om te krijgen en geven als cadeau aan jezelf of iemand anders.

Een idee bedenken waardoor je hoeslaken beter om je matras blijft zitten. Ieder willekeurig hoeslaken met elastiek kruipt op een gegeven moment omhoog, misschien is er iets anders te bedenken op de elastiek wat dus beter blijft zitten.

Pluspunten

super goede service! prachtige packaging, heerlijk beddengoed :)

Pluspunten

Kwaliteit product erg goed, gemakkelijke bestelflow en snelle levering.

Assortiment zou breder mogen.

Pluspunten

Snel en persoonlijk contact, uitstekende kwaliteits/prijs verhouding, eerlijke reclame

Pluspunten

Beddengoed was binnen EEN dag al binnen! Zo zacht en toch niet slap! Slaap er nu al 3 maanden op en ziet eruit als NIEUW! Uiteindelijk is dit zoveel lekkerder slapen dan Hema dekbedden etc, bovendien doe je er echt langer mee!

Pluspunten

Zeer prettig in omgang toen dekbedovertrek niet de juiste bleek. Teruggestuurd en ander kosteloos besteld, ondanks dat de fabriek het teruggestuurde pakket had afgekeurd. Nogmaals bedankt!

Pluspunten

Super mooie kwaliteit

Pluspunten

Bestelling via webshop gaat gemakkelijk, aflevering keurig, en super dat ze aan after-sales doen. Vragen via mail worden keurig beantwoord.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuke aanbieding van Egyptisch katoen

het is echt niet beter of hetzelfde als Egyptisch katoen. daarnaast kreukt het enorm en ben ik verplicht om te strijken, omdat zelfs uithangen tot niets leidt. zeer teleurstellend product. ik had zoveel beter verwacht na een recensie in de krant.

Pluspunten

Marketing Kwaliteit product Verwerking “Klacht” behandeling

Pluspunten

Snel en verzorgd.

Geen. Voor ons prima collectie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en afhandeling! Goede prijs-kwaliteit verhouding van het product. Heel erg blij mee!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam