Prachtig materiaal

Katoen-Percale hoeslaken heeft een zeer luxe kwaliteit en mooie glans. Helaas had ik een verkeerde kleur maar dat is perfect opgelost. Aanrader!

Erg mooi dekbedovertrek en onderlaken

het bestelde dekbedovertrek en onderlaken zijn erg mooi en werden snel bezorgd.

Wat een heerlijk beddengoed!

Sinds ik deze kussenslopen en hoeslakens gebruik wil ik niets anders meer. Het voelt heel fijn aan en blijft ook mooi.

Super kwaliteit en snelle levering

We hebben nu ongeveer een jaar het vier seizoenen dekbed en drie overtrekken en ze zijn goed qua kwaliteit en het slaapt heerlijk. Enige nadeel is de dopjes die het dekbed aan elkaar vast moeten houden. Dese schieten regelmatig los. Hier zo een betere oplossing voor gevonden kunnen worden. Verder is het een aanrader voor iedereen.

Heel fijn beddengoed

De bestelling wordt heel snel geleverd en heel snel behandeld bij terug sturen. Maar bovenal is het beddengoed heel mooi en goed

Uitstekend, zeer snelle levering. Mooi verpakt, prima kwaliteit.

Goede kwaliteit

Inmiddels een mooi dekbedovertrek setje gekocht, heerlijke stof, blijft mooi en ligt heerlijk! Snel geleverd ook. Dus wat mij betreft een aanrader.

Toppie

Ik slaap heerlijk op de lakens. Altijd een feest om weer te mogen slapen

Heerlijk zacht mooi beddengoed

Super zacht beddengoed in mooie kleuren. Zeer snelle levering. 100% tevreden.

Fijne en kwalitatief goede producten

Snelle service wat betreft de levering. Daarnaast voelen de producten kwalitatief goed aan en voldoen de volledig aan de verwachtingen en de beschrijving op de site!

prachtige kwaliteit en kleur

zin om mijn bedje in te gaan met dit prachtige dekbedovertrek

Mooie kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd, voor herhaling vatbaar!

prima product en prima levering

Heb enkel kussenhoezen besteld. Heel fijn dat dit kan. Daarnaast zijn ze zeer prettig om op te slapen.

Vanaf de bestelling tot aan de aflevering verliep alles perfect. De kwaliteit is zonder meer goed en heb geen spijt van mijn aankopen!

Prachtig beddengoed

Ik heb van beide soorten een volledige set en beiden bevallen onwijs goed. De kleuren zijn (en blijven) prachtig, het blijft fris voelen en slaapt geweldig!

Prachtige producten snel besteld

De dekbedovertrekken (katoen percale) van Joarz zijn luxe en lang genoeg voor onze (lange) dekbedden. De eerste set ging 's morgens de was in en lag er dan 's avonds weer op. Toch maar een tweede set in een andere kleur erbij gekocht ;-)

Heerlijk beddengoed

Zowel de satijn als katoen-satijn, heerlijk beddengoed!

Ik slaap nergens anders meer onder, en ik zou alle kleuren wel willen kopen. De kwaliteit is geweldig en voor een betaalbare prijs.

met hoeslaken

Goede pasvorm zeer comfortabel toppertje

Goede service en fijn hoeslaken

Joarz heeft een goede en snelle service . De hoeslakens van katoen percale zijn heerlijk koel in de zomer.

Heerlijk zacht

Zacht en degelijk katoen.

Heerlijk zachte katoen-satijnen set

Het katoen-satijnen dekbedovertrek Pearl Champagne besteld en daarna ook de bijpassende topper hoeslaken. Het voelt en slaapt zoals het eruit ziet…superzacht. Niet meer woelen, maar heerlijk relaxt slapen!

In 1 woord : fan-tas-tisch!

De stof katoen-satijn is zo heerlijk zacht; voelt echt koninklijk om eronder te liggen. De stof is zacht, maar niet te glad. Ook de subtiele glans op de stof is waanzinnig mooi. Echt een aanrader om beddengoed van JOARZ aan te schaffen!

fijn materiaal en service

zulke fijne dekbed hoezen heb ik nog niet eerder gehad.

Tevreden!

Voor de tweede keer besteld en ben net zo tevreden! Super mooi product en heel goed kwaliteit!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam