Niet meer strijken!

Heerlijk fris slapen en na het wassen gewoon uithangen. Zonder strijken heb je dan een super glad overtrek!

Snelle levering mooi materiaal ik vind het wel een beetje duur.

Allebei de soorten percale en satijn super fijn. Blijven heel mooi. Een echte aanrader.

Mooie kwaliteit

De kwaliteit van het hoeslaken wat ik heb is schitterend en mooi . De dichtheid van de stof is goed , stevig . De stof voelt glad en mooi aan . Het is een luxe ervaring!

Heerlijk

Super zacht en luxe gevoel

2de bestelling binnen! Goede kwaliteit en prijsverhouding

Mooi beddengoed heeft altijd wel een prijskaartje. De kwaliteit en prijsverhouding van JOARZ, met zo af en toe een aanbieding, maakt het voor mij aantrekkelijk om nieuw beddengoed in diverse aan te schaffen.

Heerlijk beddengoed wat na een paar keer wassen ook mooi blijft! Fijne service!

Grandioos

De kwaliteit is waanzinnig. Ik heb nu zowel katoen-satijn als katoen-percale in "mijn collectie". Katoen-satijn is wat "warmer" dan katoen-percale. Voor mij geen ander beddengoed dan dit. Gaat er iets niet goed met een bestelling, dan reageert de klantenservice snel en adequaat.

mooi verpakt.

Prima, mooi verpakt.

Fantastisch beddengoed!

Snelle levering van de producten. Zowel hoeslakens als dekbedovertrek zijn heerlijk. De omschrijving op de site Joarz klopt helemaal. Luxe beddengoed maar het is de uitgave dubbel en dwars waard. Inmiddels ook anderen dit beddengoed aanbevolen en die zijn ook enthousiast!

Geweldigst!

Super kwaliteit, mooie kleuren en heel luxe gevoel!

Heerlijk dekbed

Heel positief

Slaapt lekker

Zeer goed beddengoed

Hoeslaken zwart

Besteld, getwijfeld.. Heb een zwarte boxspring. Altijd wit hoeslaken gehad. Ook prima. Dit zwarte hoeslaken staat echt prachtig. Helemaal top!

Mooie kwaliteit beddengoed

Snelle levering. Alternatief voor plastic verpakking is wenselijk.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Persoonlijk ben ik erg fan van het witte katoensatijnen set. Blijft jaren mooi en is van goede kwaliteit. Ik heb een soortgelijke overtrek maar deze was ruim 3 x zo duur.

prima website en services

Pakket netjes verpakt ontvangen.

Uitstekend beddengoed

Onwijs blij met deze aankoop, ik ga gelijk een extra overtrek bestellen om te kunnen afwisselen. Je geld meer dan waard.

Geweldig !!!

De dekbedhoezen zijn helemaal super !! wij slapen er heerlijk onder.

héérlijk beddengoed !

héérlijk beddengoed we hebben de beddengoed van katoen- percale (vinden wij het prettigste in de zomer) en katoen - satijn (voor in de winter) en we gebruiken de hoeslakens

Heel mooi overtrek

Ik zat heel erg te twijfelen over de kleur champagne en ivory white.. toch maar voor de kleur champagne gegaan want de ivory white is een tijdje niet op voorraad. Maar ik ben heel blij met mijn keuze! Ik was bang dat hij te roze uit zou vallen. Maar het is echt een prachtige kleur en hij is heerlijk zacht, ik was bang dat hij voor de winter te koud zou zijn omdat er satijn inzit, maar hij is heerlijk warm. Op naar de volgende kleur.

Prima producten

Kwaliteit en prijs in balans. Mooie producten en luxe uitstraling. Ik ben fan.

Voldoet aan Verwachtingen

Een plezier om onder de. Lakens te duiken

Heerlijk beddengoed dat mooi blijft!

Behoorlijk prijzig, maar ik wil niet anders meer. En snel bezorgd!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam