Zulk fijn beddengoed!

Kleur blijft mooi, prachtige stof

Heerlijk

Echt de moeite waard om hierin he investeren. Ik had al de katoen percale versie en nu ook de katoen satijn. Beide zijn top en liggen/voelen fantastisch

Prachtig!

Ik kende YOARZ niet, via social zag het ik het voorbij komen en ben mij toen gaan verdiepen in de kwaliteit. Beddengoed moet voor mij persoonlijk aan een paar dingen voldoen; zachtheid, stevigheid, en het oog wil ook nog wat. Nou voor mij is dat het allemaal. Het is ontzettend fijn beddengoed en voldoet precies aan de omschrijving.

Goede kwaliteit en mooi gemaakt

Deze keer de satijn weving genomen. Super fijn!!!

Het voelt zo heerlijk luxe dit beddengoed. Je gaat heel graag je bedje in

Het voelt zo heerlijk luxe dit beddengoed. Je gaat heel graag je bedje in

Heerlijk beddengoed!

Prima alles

Goede ervaring

Mooie kwaliteit en kleur

Erg tevreden mee! Zou het zeker aanraden.

Mooie kwaliteit en kleur

Erg tevreden mee! Zou het zeker aanraden.

heerlijk bedtextiel

Hoeslakens zijn groot genoeg voor hoge matrassen, voelen heerlijk fijn aan evenals het dekbedovertrek.

Super mooie kwaliteit en snelle levering

De katoen percale is prachtig en zeer comfortabel beddengoed. Het blijft mooi na het wassen. Echte aanrader!!!

Prima keuze

Mooie kwaliteit, duidelijke website, snelle levering en nette verpakking. De prijs is relatief hoog in relatie tot vergelijkbare producten dus ik ben benieuwd of het product op termijn zijn kwaliteit blijft behouden.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam