Heerlijk beddengoed

Mooie kleur, fijn materiaal, eindelijk prima afmetingen ( òòk voor 2.10/2.20 matras), we slapen ècht heerlijk(er)!

Heerlijk beddengoed

Goede service en heerlijk beddengoed!

Slaapt heerlijk, na week 2e set besteld.

prima service en prima kwaliteit

prima service en prima kwaliteit

Zalige lakens met goede prijs-kwaliteit!

Heel tevreden maar de opening is te groot. Het donsdeken komt er heel snel uit. Er zou een halsopening moeten zijn, zo blijft het deken beter zitten. Bedankt! Inez

Bestelling is vlot afgeleverd. Produkt is goed.

Top service en kwaliteit

Dekbedovertrek katoen satijn slaapt waanzinnig en straalt luxe uit.

Nooit meer anders dan Joarz op ons bed

Het beddengoed is en blijft mooi. Keer op keer als het uit de was komt. Mooie chique uitstraling in prachtige kleuren.

Mooi spul!

Het is best een flinke uitgave maar dan heb je ook wat. Erg fijn dit beddengoed van JOARZ!

Een heerlijke slaapervaring

Wij willen niets anders meer, de kwaliteit is uitstekend. Mijn man was er sceptisch, maar was helemaal op.

Zeer degelijke kwaliteit

Heel aangenaam, mooie kleur. Weinig stofvorming door de lange vezels.

Heerlijk zacht materiaal

Heerlijke, zachte lakens. Niet te strijken

Lekker zacht en mooi om te zien

Zie boven. Alleen klein steekje los hoek instopstrook. Maar zelf even verholpen.

Super service

Nieuw dekbed overtrek was teveel gekrompen na een keer wassen, na telefonisch contact, direct excuses en nieuwe overtrek opgestuurd. ( hopelijk krimpt deze niet teveel)

nog niet in geslapen, maar voelt aan als luxe beddengoed

Voelt heerlijk zacht aan, maakt door de soepelheid veel makkelijker op, en ziet er prachtig glanzend uit. Nu al zin om er straks in te gaan slapen!

Heerlijk beddengoed

Alleen kleur Taupe is wel wat afwijkend.

prachtig product

Ons dekbed van satijnkatoen is precies wat we wilden: mooi en zacht en van pure kwaliteit. We hebbe er nog niet onder gelegen, maar dat gaat vast goedkomen. Na één keer wassen ( ik was nieuw beddengoed altijd voor gebruik ) is de kwaliteit mooi gebleven

Prima laken

Prima laken Verder ben ik niet zo van verplichte velden invullen.

Top kwaliteit!!

Heel fijne kwaliteit dekbedovertrek. Voelt lekker zacht en luxueus aan. Gekozen voor katoen-satijn.

Ervaring zoals beloofd

Top klantenservice, goede kwaliteit

Mooi materiaal, en ook het contact was goed!

fijne kwaliteit

had taupe besteld, moest eerst wel even wennen aan de kleur, dacht dat het beter zou afstemmen met ander beddengoed. kwaliteit is inderdaad fijn. verpakking kan duurzamer, zat in een veel te grote doos!

Heel fijn, fris aanvoelend bedlinnen

Heel fijn, fris aanvoelend bedlinnen. Wel aan de prijs

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam