Niet conform verwachting

De kleur van het beddengoed (truly taupe) komt niet overeen met de werkelijkheid. Daarnaast kun je het beddengoed niet dichtmaken waardoor de deken er iedere keer uitgaat.

Mooie kwaliteit dekbedovertrek!

Slapen is een feestje met Joarz op mn bed

Ik heb de percalversie gekozen. Echt heerlijk om onder te slapen! Een aanrader! Ik spaar al voor de volgende set.

Snelle bezorging en heerlijk zacht hoeslaken!

Zeer tevreden!

Goed maar ik vind wel dat de glans er al snel een beetje afgaat. Na 1 x wassen is het al minder en dat vind ik erg jammer. Verder is het erg mooi en comfortabel.

Goede kwaliteit

Heel fijn beddengoed. Zacht, mooie kleur en kan in de droger.

Heerlijk aanvoelende dekbedovertrek en topperovertrek

De overtrekken nu 2 keer gewassen en gedroogd in de wasdroger en komen er helemaal prima uit

Heerlijk geslapen onder het Joarz dekbedovertrek

Duur dekbed met Volkskrant- korting gekocht. Blijkt heel fijn te zijn.

Mooie kwaliteit en heerlijk koel !

Mooie kwaliteit en voelt heerlijk koel.

Top kwaliteit

Erg fijn materiaal. Ziet en voelt erg goed uit. Snelle en correcte levering.

Heerlijk zacht en koel

Toen we een nieuw bed bestelden vonden we dat daar ook fijn beddengoed bij hoorde. Super blij met de set én bijpassende topper-hoes! Stof voelt heel zacht en koel aan, en is super snel droog na het wassen.

Top beddengoed, slaapt heerlijk

Katoen-percale dekbedovertrek voelt knisperend fris aan en blijft goed zitten. De grote instopstrook is ook top!

Heerlijk dekbed!

Het ligt heerlijk onder ons nieuwe dekbedovertrek. Net een hotel gevoel. En die lange instopstrook is heel fijn!

Prettig

Prettige stof, maar je ziet er alles op.

Top kwaliteit!

Ik gebruik de hoeslakens en dekbedovertrekken nu bijna 1 jaar van Joars. Prima prijs kwaliteit verhouding! In de zomer Katoen Percale, en voor de winter Katoen satijn. Ik heb ook zoon en dochter enthousiast gemaakt! Ik ga weer een bestelling plaatsen, echt beddengoed waar je heel lang plezier van hebt.

Heerlijke lakens

Heerlijke, zachte lakens. Snelle levering.

percale is heerlijk beddegoed

eenvoudige bestelling en snelle correcte aflevering (volgende dag). Het beddegoed, voor mij percale, voelt heerlijk aan. Zorgt er wel voor dat je moeilijk uit je bed kan komen :)

heel fijn, zacht, blijft mooi wit

heel fijn, zacht, blijft mooi wit

top kwaliteit worden echt goed uitgeslapen wakken

top kwaliteit worden echt goed uitgeslapen wakken

Goede kwaliteit, snelle levering

Ik koop al jaren mijn beddengoed bij JOARZ, en nog altijd naar volle tevredenheid. Mooie kwaliteit, aandacht voor het milieu en standaard een goede afhandeling.

Fijn laken, goede kwaliteit

Fijn laken, goede kwaliteit

Top kwaliteit

Erg blij met het dekbedovertrek

Heerlijk dekbedhoes

Prima service en heerlijk dekbedhoes

Prima kwaliteit

De geleverde artikelen zijn van een prima kwaliteit en snelle levering. Alleen de bezorgdienst van DHL was abominabel.

Heerlijk beddengoed

Ik wil niks anders meer; wat een heerlijk beddengoed! Ik heb katoen-percale voor de zomer en katoen-satijn voor de winter. Het voelt heerlijk aan en blijft mooi na het wassen (en na het strijken is het nóg mooier, hoewel dat niet persé nodig is). Helemaal leuk dat er af en toe nieuwe kleurtjes bij komen. I love it!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam