Zachte stof

Heerlijk zachte stof. De katoenpercale is wat lastiger kreukvrij te maken, maar over de satijn ben ik heel tevreden.

Fijn beddengoed

Lekker glad en soepel met een luxe uitstraling.

Snelle levering- & top kwaliteit

Simpelweg super !

Mooie kealiteit hoeslaken

Snel geleverd en goede kwaliteit

Heerlijk Beddengoed

Super kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit

Perfect hoeslaken

Grandioos

Super snelle levering en niks gelogen over de kwaliteit ga zo mijn 3e bestelling doen

Prachtig dekbed

Zachte dekbedhoes geeft veel slaap comfort. Komt kreukvrij uit de was.

Heerlijk zacht en met mooie zijdeglans

Top beddengoed!

Heel fijn product tegen uitstekende prijs

We hebben nu een 2e dekbed gekocht en naast de prima service is het echt heel fijn spul. Een zeer goed product voor een zeer schappelijke prijs.

We willen niet anders meer!

Heerlijk! Hadden we dat maar jaren eerder gedaan. 1 ser Percale & 1 set satijn besteld om te proberen. Beiden top, maar Percale heeft onze persoonlijke voorkeur. Het blijft echt knisperig, ook na meerdere keren wassen! Alleen jammer dat de kleuren beperkt zijn.

Hoge kwaliteit en goede logistiek

Enigszins sceptisch (reclame dekt niet altijd de lading) heb ik toch een dekbedovertrek besteld. En de kwaliteit is buitengewoon. Het is inderdaad katoen satijn dat qua beleving doet denken aan het beddengoed dat in tophotels wordt gebruikt. Ik heb gelijk 2 extra setjes besteld. Jezelf een beetje verwennen in deze onzekere (economische) tijden is een goede keuze.

Een bijzondere slaapervaring!

Het beddengoed van Joarz geeft een bijzondere slaapervaring. De zijdezachte stof die tegelijk fris knispert, zorgt voor een goede nachtrust. Online bestellen is eenvouding. Levering is snel en correct.

Uitstekende service en materiaal

Heerlijk zacht

Heerlijk zacht

Slaapt geweldig en geeft een luxe gevoel

Mooie kwaliteit, luxe uitstraling en slaapt heerlijk.

Heerlijke frisse lakens!

Snelle levering, heerlijke fris aanvoelende lakens. Soepel, en de kwaliteit blijft ook na het wassen

Prima kwaliteit

Snel besteld. Snel geleverd. Mooi product.

Prachtig en zacht

Het beddengoed heeft een prachtige glans en is heerlijk zacht. Geeft een fijn en luxe gevoel. Zijn er erg blij mee.

Fijn

Fijn

Mooi dekbed!

Makkelijke en snelle we site met goede foto’s qua kleur.

mooi en glad beddengoed.

De lakens van Joarz zijn heel mooi en heerlijk glas om te slapen.

Super fijne stof, slaapt heerlijk!

Slaapt heel fijn, lekker zachte en soepele stof, strijken niet nodig.

Heel fijn beddengoed, goede service en mooie kleuren!

Het is super fijn beddengoed, erg mooi, super leuke kleuren en heel fijn om onder te slapen. Mocht er iets zijn dan heeft Joarz een erg goede service!

Super beddengoed

Net een 2e set gekocht. Slaapt zo heerlijk!!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam