Heerlijk

Recent de emerald green katoen-satijn dekbedovertrek gekocht. Prachtig zacht materiaal en schitterende kleur. Helemaal blij. Tevens snelle levering en mooi verpakt. Complimenten

Voldoet aan verwachting

Geweldige service

Heel prettig mooie kwaliteit Snelle levering Duidelijke website

Heerlijk

Dit is mijn tweede dekbed overtrek van joarz. Ik wil geen ander dekbedovertrek meer! Ik zou alle kleuren en hoeslakens wel willen. Het is behoorlijk prijzig, ik heb twee overtrekken nodig, maar het is het waard! Ik heb de satijnen versie, perkal vind ik Zelf minder lekker, maar van joarz heb ik die nooit geprobeerd.

Krakend fris

Eerder was ik een beetje teleurgesteld, omdat de stof zo dun leek en niet echt mooi, maar in het gebruik is het beddengoed heerlijk. Altijd krakend fris en koel!

Luxe

Ik kan niet meer zonder! Zelfs in de camper nu het overtrek besteld want 3 weken is echt te lang ☺️

heerlijk

Voelt fantastisch om nu de nachten weer kouder worden onder het beddengoed van Joarz te kruipen.

Zeer fijn beddengoed

Heerlijk om onder te slapen Ik hou vooral van de percal katoenen overtrekken!!!

Prachtig dekbedhoes

Her dekbedhoes ligt heerlijk.

Goede kwaliteit en snelle levering

Heerlijk knisperend katoenen dekbed en laken gekocht.

Een bedrijf dat weet hoe je moet communiceren

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Alles verliep top met een goede communicatie. Daarnaast zijn de geleverde materialen helemaal top. Zou in de toekomst weer bij jullie bestellen.

Fijne producten

Ik ben fan maar jammer dat jullie geen lakens hebben.

Snelle verzending en goede kwaliteit

Mijn ervaring met Joarz is goed. De bestelling wordt snel verstuurd.

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed om in te slapen

Echte kwaliteit

Prachtige dekbedhoes gekocht. Inmiddels voor 3 familieleden en ze zijn allemaal enthousiast

Hoge kwaliteit, zeer snelle afhandeling

JOARZ is een voorbeeld voor andere webshops! ‘s Avonds twee dekbedovertrekken satijn besteld, de dag erna al gebracht. Prachtige kwaliteit, mooie kleur (terra) en heerlijk zacht. Wij kiezen alleen nog maar voor JOARZ.

Wat een heerlijk beddengoed, echt fantastisch!

Het komt als een cadeautje binnen en je hebt het gevoel dat je s'nachts in een vijfsterren hotel ligt!

Joarz; Voelt heerlijk aan!!

Het beddengoed oogt mooi en slaapt heerlijk. Nooit meer wat anders!

Geweldig beddengoed.

Het beddengoed is zo mooi en geeft me een gevoel van comfort en luxe.

super kwaliteit!

gewoon top, gebruik thuis en onze BnB, altijd complimenten van gasten

Snel geleverd & mooi

Snel verzonden, eerste indruk goed. Ben benieuwd hoe de kwaliteit is na gebruik

Hotel gevoel thuis

zacht en mooi, ik geniet van mijn luxe suite thuis....

prachtige dekbedovertrek taupe

snelle levering. fijne stof, sjieke kleur.

Zeker voor de warme nachten

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam