Lekker zacht en licht

Prachtige kleur en ruime instop strook. Ook ruime hoes. Ik had het Egyptische katoen wat koeler verwacht en dat is niet zo Helaas.

Heerlijk

Geweldig om onder en op te slapen Snelle levering gewoon super

Niets op aan te merken

Overzichtelijke site Snelle nette levering. Prima producten.

goede snelle levering

Wel iets ander product dan ik verwacht had, maar verder prima!

Mooi en zacht

Heerlijk geslapen

Wat een weelde, 1 woord TOP!!!

Had al een tijdje naar de review’s gekeken op de site en facebook. Als je zoveel positieve reacties leest, dan kan het haast niet anders dat je met top product te maken hebt. Het werd tijd dat we het zelf gingen proberen :-) Vanaf de 1e nacht voelde het als een enorme weelde. Wat hebben we gelijk enorm goed geslapen. Dit is een absolute aanrader, want dit is echt zo top. We hebben al mond op mond reclame gemaakt, een vriendin van ons heeft gelijk ook besteld. We wachten met smart op de split-topper overtrek!! Om het helemaal af te kunnen maken.

Heerlijk dekbed overtrek

Het dekbedovertrek percel is heerlijk koel in de zomer en een fantastische kleur

Heerlijk materiaal

De webshop is prima toegankelijk en de producten zijn heel fijn. Aanrader!

Geweldige kwaliteit

Fantastisch product, goede communicatie en zeer snelle levering.

Heerlijk crisyp beddengoed.

Heerlijk knisperend beddengoed waar je blij van wordt!

Super beddenovertrek

Slaapt heerlijk en lekker luchtig qua stof.

Mooie kwaliteit

Fijn slaapgenot

Goed verzorgt

Geweldig hoeslaken

Beddengoed voor een goede nachtrust !!!

Sinds ik mijn eerste setje heb besteld wil ik echt niets anders meer. Heerlijke struktuur en prachtige kleuren. I love it !

Super zacht en slaapt heerlijk

Echt een aanrader!

Heerlijk

Hele fijne stof en hij blijft mooi

Lekker zacht overtrek

Lekkere zachte stof katoen satijn, makkelijk te strijken,blij mee.

Fijne kwaliteit

Dekbedovertrek is een mooie kwaliteit alleen de kleur zwart bleek wel eerder antaraciet. Dat was jammer maar gelukkig geen probleem voor bij ons bed

mooie slopen met ruime omslag

Snelle service en geweldige producten

Ik houd van luchtig en knisperend beddengoed. Met de percale dekbedovertrekken van Joarz zit je dan goed. Licht en luchtig. Voor de hoeslakens kies ik de katoen satijnen variant omdat die gladder zijn en me helpen met draaien. Door een incomplete dwarslaesie gaat dit moeilijker. Ik ben fan.

Kwaliteit van het product prachtig; echter te lang voor mijn bed

Super zachte mooie lakens

Wit katoen percale

Heerlijk luchtig dekbed!!

Mooie kwaliteit hoeslakens en doet luxe aan!

super fijne lakens

heerlijk geslapen, alsof ik in een hotelbed lag

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam