Geweldig!

Het beddengoed van Joarz is echt geweldig, heerlijk zacht (mijn voorkeur gaat uit naar de versies met satijn) en blijft erg mooi. Ik ben in het bezit van 2 dekbedovertrekken en hoeslakens, en een laken.

Heel tevreden

Snelle levering, mooie stof, degelijk…

Heerlijk luchtig

Na lang twijfelen toch besteld. Inderdaad na wassen erg gekreukeld, strijken helpt zeker maar helemaal strak lukt niet... echter niet storend. Zodra je in bed ligt, voelt het dekbed fantastisch, lekker luchtig, zweet niet en geeft een lux gevoel.

Heerlijk slapen

Het is heerlijk slapen met dit beddengoed. Jammer dat er geen hoeslakens zijn in 140 × 200

Prachtige kwaliteit en zeer verzorgd verpakt. Levering correct en op tijd.

Heb 2x een bestelling gedaan, was na de 1e zo enthousiast over de kwaliteit dat ik vervolgens een 2e bestelling heb gedaan. Kan het iedereen aanbevelen. Perfect afgewerkt en het logo heel elegant en bijna onopvallend erin verwerkt. Chapeau.

Alles zoals beloofd, direct geleverd en prachtige producten!

Heb een dekbedovertrek besteld naar aanleiding van de wervende teksten en beloften. Dus de verwachtingen waren hoog, het gevoel van een 'hotel' ervaring thuis is best een gewaagde belofte. Maar deze werd belofte is zeker waargemaakt, een prachtig product en keurig snel geleverd. Complimenten!

Super zacht en blijft heel mooi in de was

Strak geregeld

prachtige kleur... heerlijke stof

ik had al veel gelezen over Joarz en uiteindelijk de ijsblauwe kleur gekozen, het is geweldig...heerlijke stof niet benauwd maar koel en toch warm...ik ga weer n set bestellen voor ons nieuwe huis en bed...kleurkeuze hangt van slaapkamer af...

Absoluut geen vlotte levering

Bestel zelden of nooit online. Levering 1 week op zich laten wachten en dan nog in een postpunt afgeleverd, terwijl het gevraagde afleveradres elke dag van 08.30 u tot 18.30 u doorlopend open is. Weet ook niet waar ik de factuur kan vinden, zat niet bij de levering, heb deze wel nodig voor de boekhouding.

Snel correct en geweldige kwaliteit

Bestelling snel en netjes geleverd, na een nacht slapen wil je niet meer anders; Heerlijk

perfect ,wederom

alleen jammer dat er geen hoeslaken voor mijn aupingmatrassen bestaat , 200x100 cm

Mooi dekbedovertrek van een fijn aanvoelende luxe stof

De overtrek voldoet aan mijn verwachtingen. De stof voelt koel en luxe aan. De instopstrook is meer dan groot genoeg.

Fijne kussenslopen

Heerlijk zacht en koel

Geweldig wat een product!

Uitstekende kwaliteit voor een geweldig slaapcomfort!

Zelf het verkeerde besteld, geroutineerd en met paar dagen me geld terug.. maar wat een fijn beddengoed. Heerlijk! Meteen weer een stel gekocht.

super fijne bedtextiel

slaapt goed. past perfect droogt snel ligt prinsheerlijk

Super kwaliteit

Meerdere sets de kwaliteit is super de katoen voor de zomer is echt heerlijk verkoelend en de katoen van de winter lekker warm. Als je eenmaal Joarz gewend bent wil je niets anders meer.

voelt heerlijk aan

Goede aankoop

Echt te duur voor de kwaliteit en met name afwerking

Het perkal dekbed slaapt wel lekker, maar is doorzichtig dun, jammer... voor dit bedrag zou je wel een wat dikkere, niet doorzichtige stof verwachten. Deze overtrek is hetzelfde als 2 lakens om een dekbed heen. Daarnaast is het nogal jammer, dat het met 1 stiksel is afgewerkt, hierdoor gaat het al snel kapot in de hoeken en uiteinden. De stof kwaliteit lijkt vooralsnog wel goed, maar jammer dus van de afwerking. Zou dit zeker niet aanbevelen. De perkal of satijnenen overtekken van de h&m zijn veel fijner.

Heerlijk beddengoed

Heerlijk zacht en comfortabel. De ideale wegdromer.

Wij slapen heerlijk onder het katoen satijnen dekbed. We bevelen jullie aan iedereen aan! Nu ook de topper hoeslaken besteld. We zijn heel benieuwd.

Heerlijke slaapgenot

Maakt alles waar!

Het product is echt fantastisch, de bestelling gaat snel en de levering probleemloos. Ik zou zo weer iets bestellen.

Top materiaal

Fijn bedrijf, Mooie kwalitatieve producten