Heerlijk om onder te slapen

Jammer dat jullie geen splittopper hoeslaken hebben. Percale katoen dekbedovertrek echt een aanrader

Geweldig!

Mooie site, geweldige kwaliteit dekbedden en een uitstekende klantenservice, we willen niets anders meer.

Het slaapt heerlijk en alles klopt wat beloofd is.

Snelle levering en fantastische dekbedhoes

Geweldige service, snelle levering en heerlijke dekbedhoes. Je wilt niks anders meer!

Frisse lakens met een mooie uitstraling.

Mijn witte Katoenen Percale lakens zijn heerlijk koel vooral met dit zomers weer ,heerlijk ! De stof is een van mooie kwaliteit die ook nog na een paar dagen fris aanvoelt .

Crispy dekbed hoezen .

Heerlijk

Voelt prettig

Fantastisch!

Snelle levering en heerlijk Egyptisch katoen

Heerlijk en mooi ogend beddengoed! Erg blij mee. Ik heb gekozen voor percale katoen en dit is wel erg kreukgevoelig. Het voordeel is dat het lekker luchtig en ademend is voor warme dagen. Wel uithangen na het wassen dus en niet in de droger stoppen.

Fijne percale stof. Snelle levering.

Wat een mooi product heb ik gekocht.!

Mooie set, heerlijk zacht en de kleur is prachtig. Ik heb voor de gouden gekozen. Ik ben er heel blij mee.

Heerlijk koel en crispy beddengoed van hotelkwaliteit

Het beddengoed is van zeer goede kwaliteit katoen. Ik hou heel erg van de details zoals het ton sur ton gestikte logo op de kussenslopen, dekbedovertrek en hoeslaken. Het katoen is lekker crispy, koel en licht. Het enige puntje van kritiek is dat het wel iets doorschijnt, dus je dekbed en kussen moeten ook wel superwit zijn :)

Heel eenvoudig online te bestellen, zeer snel bezorgd en heerlijke overtrekken.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Na een eerdere aanschaf van een dekbedovertrek weer een nieuwe gekocht. Bevalt goed!

Heerlijk slapen

Ben heel blij met ons tweede katoen percale overtrek. Slaapt echt koel als het buiten warm is.

Heerlijke lakens om lekker onder weg te dromen

Mooie en heerlijke lakens. Ik heb net mijn derde set gekocht om te kunnen wisselen van kleur. Kwaliteit blijft mooi ondanks alle wasbeurten.

Supermooi dekbedovertrek

Mooie kleur, kwaliteit en heerlijk koel.

Knisperend dekbedovertrek

Mooi spierwit dekbedovertrek van percale katoen. Lekker koel en knisperend

top! kan niet beter

heel goed kwaliteit!! ligt heerlijk

Joarz maakt het verschil bij andere kwaliteiten

Hele goede service!! Top. Snelle levering. Prachtige kwaliteit.

Knisperend fris!

Fantastisch beddengoed. Wij verhuren wat appartementen aan de Middellandse Zee en gebruiken het beddengoed voor zowel thuis als in de appartementen. Heerlijk fris, vooral als het warm is. Erg aan te raden.

Super kwaliteit goede uitstraling mooie kleuren

Een aanrader knisperend als je eronder ligt kan niet meer wennen aan andere kwaliteit

Heerlijk bedgoed

Bestelde laken en dekbedovertrek voelt als hotel kwaliteit

Zeker aan te bevelen

Snelle levering, mooie kwaliteit, elegante verpakking. Satijnen beddlinnen vind ik prachtig, makkelijk te strijken, ook perfect genaaid. Andere zeer moelijk te strijken en beetje scheef genaaid, wel kwalitatief goed.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam