Hotelkwaliteit beddengoed

Heerlijk materiaal, prachtig beddengoed kado gekregen. Ik koop nooit meer iets anders!

heerlijke lakens!

Ik heb enkele maanden gewacht om een review te schrijven omdat ik wilde weten hoe de lakens zouden voelen na verschillende wasbeurten. Beter dus! Ze worden soepeler en zachter met gebruik.

Heerlijk comfortabel mijn katoen- percale overtrekken

Slaap heerlijk onder de overtrekken van katoen-percale

Top kwaliteit

Prima beddengoed, van 4-seizoenen dekbed tot hoeslaken !

Heerlijk beddengoed!

Mooie en zachte percale zijde katoenen set gekocht en het voelt heerlijk zacht aan. Blijft na veelvuldig wassen ook mooi. Ga een 2e set bestellen!

Heerlijk koel en toch warm!

Koel en knisperend maar toch warm. Wel strijken!

Het is een geweldig zachte gladde stof waar je super op of onder slaapt.

Een weldaad voor het lichaam

Zijdezachte satijnen overtrekken voor een zachte prijs!

Perfect!

Het perfecte beddengoed

Slaapt heerlijk!

Eerst begonnen met alleen beddengoed. Wauw, wat slaapt dat lekker zeg! Later aangevuld met hoeslaken, we willen niets anders meer! Ook onze kinderen slapen heel graag in ons bed, vanwege het lekkere beddengoed. Dus toch maar eens bedenken of we ook niet zo een heerlijke set voor onze kinderen moeten bestellen!

Voelt fijn aan

Zachte stof voelt fijn aan

Echt fantastisch beddengoed!

Ik heb het beddengoed van katoen-satijn gekocht. Heerlijke, superzachte stof met een mooie glans. Fijne lange instopstrook en verder geen rare frutsels. Ik ben ook erg te spreken over de kleur en ga binnenkort ook nog een andere kleur bestellen. Dit beddengoed is een echte aanrader en goedkoper dan vergelijkbaar beddengoed. Het verhaal erachter spreekt mij ook erg aan.

Super kwaliteit

Heel fijn en goede kwaliteit

Mooi om te zien en het voelt heerlijk aan je lichaam.

Wij hebben voor satijn gekozen omdat we dat zo mooi vinden. Blijft mooi na het wassen. Tot nu toe behoud het materiaal z'n kleur. Kan in de droger op strijkdroog en is dan makkelijk te strijken, Voelt lekker als je eronder ligt.

voelt heerlijk aan

topkwaliteit kreukt niet

Heerlijk luchtig

Goede kwaliteit en luchtig maar toch warm

Heerlijk slapen

Voelt zacht en fijn aan! Ook mooi na de was

Fantastisch beddengoed

Beddengoed is voor mij erg belangrijk. Besteed een groot deel van de dag erin. Maar daarom een verstandige keuze en ga voor het beste. Dan ben je bij Joarz op het juiste adres. Je moet het voelen, dan pas herken je het verschil

Heerlijk beddengoed

Snelle levering en erg fijn beddengoed. Ik ben er super blij mee

HEERLIJK !! ga er nog een bestellen.

in de winter is dit onze favoriete dekbedovertrek, de katoen-satijn versie. Het ziet er mooi uit, voelt heerlijk zacht aan en is "warm". In de zomer hebben we van Joarz de katoen-percale, zo" knisperend koel". Het enige nadeel is dat het ontzettend kreukt, met strijken krijg je het ook niet mooi glad. Maar oké dat nemen we maar op de koop toe.

Heerlijk bed linnen.

Mooie kleuren en mooie stoffen. Lekker om eronder en erop te liggen.

fijn zacht beddengoed

heel blij met het satijnen beddengoed van Joarz. voel me als een prinses in eigen bed!

Fantastisch!

Voor het ultieme hotelgevoel!

super slapen

Super dekbedhoezen ! mooie kwaliteit en slaapt heerlijk ik ga er snel nog een bestellen.

Snelle levering en vervolgens heerlijk slapen!! Heel tevreden!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam