Top kwaliteit!

Blijft mooi van kwaliteit. Ook na meerdere keren wassen.

Prima kwaliteit

Heerlijk zacht, voelt luxueus aan!

Zalig

Ik heb zowel de katoen-satijn als de katoen-percale maar ik heb zeker een voorkeur voor de satijn. Wat is het een feestje om naar bed te gaan.

Heel fijn dekbedovertrek, voldoet aan de geschetste verwachtingen.

Na het lezen van een advertentie een dekbedovertrek aangeschaft. Inderdaad een super fijne stof, waar ik als warmbloedige heel blij mee ben.

Heerlijk beddengoed

We hebben een set katoen percale en een katoen satijn. Satijn is heerlijk zacht en vooral in koude maanden fijn. De percale is frisser en dus in de warme maanden fijn. Beide blijven heel mooi ook na aantal keren wassen.

Hele fijne en mooie lakens

Snel bezorgd, ziet en voelt prachtig.

Te klein, en echt altijd

Tot 2 maak toe besteld en past nooit. Wel juiste maat besteld.

heerlijke kwaliteit lakens !

Ik heb twee onderlakens besteld, beiden heerlijke kwaliteit. Wel wat groot (zelfs voor een bed van 180 breed).

Heerlijk zacht beddengoed

Ik vind het heerlijk zacht beddengoed. Enige nadeel dat het hoeslaken niet strak aansluit om de matras, het is te ruim. Dekbedovertrekken heel fijn!

geweldige kwaliteit en service

snelle levering en prachtig verpakt; mooi product; goede prijs/kwaliteit verhouding

Knisperend

Heerlijk om onder een cool en fris katoen te slapen

Heerlijk om onder te liggen…

Mooie kwaliteit , voelt prettig aan!! Tevreden van de aankoop.

Super kwaliteit

Heerlijk dekbedovertrek. Lekker koel in de zomer. Mooi met de blauwe stipjes

heerlijk zacht om op en onder te slapen

Vlotte levering mooi verpakt en top kwaliteit ook na wassen.

Heerlijk

Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Aanrader

Goede service, fijn dekbed

Prima product en perfecte service

Beddegoed van Joarz is van topkwaliteit en kleur blijft ook na vaak wassen prima behouden, aanrader !!

Heerlijk

Inderdaad prachtige stof, ligt zalig en staat prachtig in de slaapkamer

5* hotelluxe

Precies waar ik al jaren naar op zoek was. Dat knisperende van percale katoen. Dat wat je in sommige luxe hotels ook ervaart nu in je eigen slaapkamer. Heel erg blij mee!

Slapen onder dit dekbedovertrek is heerlijk

Nu een paar van deze percale overtrekken gekocht. Prachtige qualiteit, waaronder je heerlijk slaapt.

Uitstekende kwaliteit

Vorig jaar had ik het dekbedovertrek in de kleur Pearl Champagne gekocht. De kwaliteit is heel goed en voelt prettig aan. Nu met de kerst besloten een 2e set aan te schaffen in de kleur Golden Rush. Wederom dezelfde kwaliteit. Aanrader !

Heerlijk beddengoed, maar ben niet zeker of ik de satijnen variant heb gekregen

Ik heb het satijnen beddengoed besteld, maar deze is niet echt glanzend en komt zeer kreukelig uit de wasmachine/droger. Het lijkt voor mijn gevoel meer op percale, maar ik kan het helemaal mis hebben. Het is in ieder geval lekker om onder te slapen.

Mooie kussenslopen

Mooie kleur, mooi materiaal, jammer dat ze scheef genaaid zijn, maar verder erg tevreden.

Prima service en verpakt en mooi materiaal

Ligt heerlijk, al gaan de kreukels er niet echt makkelijk uit zoals geschreven wordt met nat uithangen ook niet. En mijn 1e aanschaf begint nu iets valer te worden van stof. Heb net weer de licht mint groene kleur aangeschaft met champagne kleur hoeslaken en we liggen weer heerlijk.

dit had ik veel eerder moeten doen

Een poos geleden via via achter het concept van JOARZ gekomen. Nu een eerste set besteld. Niet goedkoop, maar je ligt er wel elke nacht onder :-) De stof is van prachtige en soepele kwaliteit en de goudkleurige variant geeft je slaapkamer een hele mooie en luxe uitstraling. Snel een volgende set bestellen!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam