Heerlijk beddengoed, kreukelt helaas wel erg

Heerlijk mooi beddengoed, ik zou het direct opnieuw aanschaffen . Wel jammerder het erg kreukelt .

Super service

Mooie kwaliteit slaapt heerlijk mooie kleuren blijft met wassen ook heel mooi alleen jammer dat kreukt

Wat een weelde

Iedere keer genieten van de zachtheid van de stof

Fijn geslapen!

Dit is voor het eerst dat ik een percal katoen hoeslaken slaap. Je merkt inderdaad het verschil met een standaard katoen hoeslaken. Ik ben tevreden over de kwaliteit maar het mag wel iets goedkoper als je het vergelijkt met vergelijkbaren merken.

Echt geweldig

Heerlijk zacht, blijft heel mooi in de was. Een aanrader.

Kwaliteit, Stijlvol en heerlijk.

Kwalitatief top. Bed is gelijk veel mooier. Heerlijk om onder te liggen. Een echte aanrader dus…

Prima service en goede kwaliteit

toppie producten

Goede service, fijne producten!

Uitstekende kwaliteit tegen een prima prijs

Uitstekende kwaliteit tegen een prima prijs

Zacht

Prima.

hotelgevoel maar dan gewoon thuis

Een dekbedovertrek van een hele mooie kwaliteit en het hotel gevoel geeft.

Fris en knisperig dekbedovertrek

Het slaapt heerlijk

heerlijk

Het is echt fantastisch materiaal. super. niks teveel gezegd. Heerlijk geslapen

Top kwaliteit en perfecte service

Snelle levering en het dekbed slaapt heerlijk

Site duidelijk , eenvoudig alles te zien en mooie artikelen. Joarz produkt is super - superior product

Fijne kwaliteit

Satijn

Heerlijk zachte hoeslaken

Zacht

Heerlijk zacht dekbedovertrek

Ben blij met de gemaakte inves****** in een satijnen overtrek. Het is heerlijk zacht en slaapt fantastisch.

Heerlijk zacht

Fijne zachte dekens.

Heerlijk geslapen

Hele fijne stoffen om tussen te liggen

Heel fijn hoeslaken!

Mooie kwaliteit hoeslaken, wel iets aan de ruime kant voor een bed van 2m lang, maar beter iets ruimer dan te strak wat vaak voorkomt. Hoeslaken blijft lekker koel en slaapt heel fijn!

Heerlijk zacht beddengoed!

Topkwaliteit (had katoensatijn dekbedovertrek en hoeslaken). Wel opletten met wassen; het hoeslaken kromp flink bij wassen op 60 graden.

Heerlijk zacht en luxe stof

Echt hotel chique!

Heerlijk

Wij hebben de hoeslakens pearl champagne en greenish. Was na was blijft de kleur prachtig en passend om onze matrassen. Het ligt heerlijk zacht en comfortabel. Jammer dat je geen bijpassende kleur bovenlakens kunt bestellen.

Fantastisch beddengoed

Precies zoals omschreven, goede kwaliteit en mooie kleuren.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam