Heerlijk zacht beddengoed

Lekker luchtig beddengoed die je snel kunt drogen in het zonnetje! Als deze schijnt natuurlijk.

Super kwaliteit en weldadige ervaring

Heel mooie stof, voelt uitermate prettig aan, blijft mooi na wassen. Ik ben benieuwd hoelang de stof goed blijft. Jammer dat er geen stof met patroontjes te koop is.

Echt topkwaliteit

Heel blij met dit knisperend frisse percale dekbedhoes. Niet heel goedkoop, maar topkwaliteit!

Subtiele kleur en zeer aangenaam gevoel

De luxe uitstraling en het aangename gevoel om onder je dekbed te kruipen. Satijn-katoen mijn favoriet!!

Heerlijk zacht dekbedovertrek, voldoet helemaal aan de verwachting

Mooie kwaliteit

Heerlijk slapen onder mooie kwaliteit

We willen nergens anders meer onder slapen!

Verwachtingen waren hoog gespannen en we zijn niet teleurgesteld.

Heerlijk

Na altijd als we in Portugal zijn en onder een Egyptisch katoen dekbedovertrek slapen, nu ook thuis de beleving ervan. Kan het iedereen aanbevelen.

Heerlijk beddengoed

Goede service, mooi beddengoed wat heerlijk ligt! Zowel in de zomers als 's winters.

Heerlijk koele luxe lakens

Fijne lakens, mooie kwaliteit.

Top kwaliteit, snel geleverd en uitstekende prijs.

Heerlijk beddengoed!

Koel in de zomer, warm in de winter!

Comfortabel

Heerlijk beddengoed

Heel fijn materiaal en pasvorm

Wij hebben hoge matrassen op boxspring en deze matras hoes past eindelijk goed rondom. Ook na wassen en kort in droger even uithangen en strijkvrij. Ik heb er nog 1 aangeschaft, mooie zachte kleuren ook, aanrader!

Mooi soepel en zacht satijn dekbedovertrek.

Het blijft zijn glans behouden als je het wast.

Bestelling vlug en netjes geleverd Kwaliteit echt heel goed Slaapt heerlijk

Besteld en zo in huis kwaliteit is prima

Het hoeslaken is glad en voelt heel comfi aan. Je kunt ook makkelijker draaien in bed omdat het zo lekker glad is.

Niet goedkoop, maar een prachtig product

Ik heb een dekbedovertrek en hoeslaken besteld en de kwaliteit is zeer goed. Zowel in de zomer als de winter slaapt het goed. De afwerking vind ik mooi. Vooral het ingeweven logo maakt het af. Vanwege de prijs heb ik (nog) niet meer besteld.

Prachtig materiaal! Gied verzorgde verzending!

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit, blijft mooi.

Verslaapt heerlijk tussen beddengoed van dit materiaal .

Er is duidelijk verschil tussen normaal katoen en joarz katoen ! Valt een beetje tegen darren sloop niet echt rechthoekig is maar een lange naad naar binnen afwijkt .jammer!

Luxe uitstaling, luxe nachtrust!

Snelle afhandeling van de bestelling, met zorg ingepakt. Mooie kwaliteit. Blij met de aankoop!

Fijne, soepele, warme dekbedovertrek

Heel fijn dekbedovertrek

Fijne overtrekken, snelle verzending

Gekozen voor de percale katoen overtrekken voor het hele gezin. Mooie kwaliteit en blijft mooi.

Goed product voldoet aan mijn verwachtingen Het contact ook

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam