Heerlijke lakens

Verbeterpunt: de hoeslakens glijden snel van de matras.

Heerlijk om onder te liggen, verschrikkelijk om te strijken

Mijn ervaring is in die ene voorgaande zin goed samengevat. Ik gebruik het beddegoed te weinig omdat het strijken een regelrechte nachtmerry is. Ik vind het vreselijk om onder ongestreken dekbedhoezen te liggen.

Heerlijk om onder te slapen én mooi!

Heerlijk om onder te slapen én blijft mooi

Kwalitatief zeer goed en prachtige rijke uitstraling.

Het gouden overtrek siert mijn bed en staat prachtig. Ik was hem op 60 gr en hang hem te drogen. Strijken is dan absoluut niet nodig.

Luxe uitstraling en beleving

De dekbedovertrekken van katoen-satijn zien er stijlvol uit, vallen soepel en zijn lekker warm. Duidelijke website en een snelle levering.

Fantastisch beddengoed. Echt een aanrader

Dit beddengoed is echt fantastisch. Het went niet - het blijft je dat luxe gevoel geven.

Heel erg blij mee

Fijne stof goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Het dekbedovertrek dat wij hebben gekocht bij JOARZ heeft een fijne stof en een goede kwaliteit. Het voelt erg luxe en zacht aan. Helaas hebben wij een verkeerde maat besteld, maar ik ga snel een juiste maat bestellen!

Aangenaam

Heerlijk zacht kreukt nauwelijks

Prima service, vlotte levering.

Het linnengoed is prachtig en van hoogwaardige kwaliteit, evenals het donzen dekbed dat ik met veel plezier gebruik. Bovendien heb ik jullie in telefoongesprekken als erg plezierig ervaren. Het eerste dekbed was iets met een knoop dat zonder problemen werd omgeruild. Vriendelijke groet, Léon van der Zwaan.

Heerlijke slaapsensarie.

Sinds ik mijn eerste set van Joarz op mijn bed heb liggen, wil ik niet meer anders. Het beddengoed geeft een heerlijk gevoel aan de huid. Ik ben groot fan, wil ook niets anders meer.

Prachtige kleur en snelle levering.

Daar ik makelaar ben moet ik ook vaak slaapkamers fotograferen. Een mooi opgemaakt bed is dan een noodzaak. Daarom kies ik om de lakens van JOARS op de bedden te leggen. Mooie stijlvolle kleur en de lakens zijn ook makkelijk kreukvrij te houden. Ik bestel ze nog in andere kleuren.

Kwaliteit mooi en goed, ondanks de maten

Ik vind de kwaliteit erg mooi en goed. Ik vind alleen de maten van de hoeslakens vervelend, ik heb een bed van 2.00 meter lengte en alle hoeslaken zijn 2.20. Heb daardoor nooit een strak bed, maar altijd rommelig, wat ook niet lekker ligt. Dat vind ik heel jammer en daardoor zou ik ook geen hoeslaken meer bij Joarz kopen. Vr. Gr. Michiel van Erp.

Heerlijke lakens, vooral als ze net fris gewassen en gestreken zijn.

Lakens zijn een feestje. Ook de service en support zijn top. Alleen maar complimenten.

Geweldig!!!

De kwaliteit is fantastisch! Ook de service, echt een pluim voor vriendelijkheid! Bij 1 bestelling had ik een overtrek met een klein gaatje. Hiervan had ik een foto opgestuurd. Ik werd een paar dagen later gebeld met het nieuws dat dit ws een foutje was in de weving en dat ik een nieuwe opgestuurd kreeg. Geweldig! Voor de kerstdagen heb ik nog 2 besteld voor mijn dochters!

Heerlijk slapen!

Snelle levering en kwaliteit is zoals beschreven op de website. Heerlijk slapen!

Heerlijk om in te slapen!

Mooie stof, voelt lekker aan en is heerlijk om je bed mee op te maken. Ook de verpakking (verzending) vinden we perfect: zo klein mogelijk. We zijn uitermate tevreden over de slopen en het hoeslaken!

Heerlijk om onder te slapen.

De stof voelt heerlijk aan en de kwaliteit is goed.

Bevalt meer dan goed!

Heerlijk slapen onder dit beddengoed!

Heerlijk beddengoed

Fijn beddengoed dat goed en kwalitatief aanvoelt.

Producten heel goed en service ook top!

Product met fabrieksfout werd kosteloos en snel omgeruild!

Mooie kwaliteit. Alleen moet je toch weer strijken, ondanks dat hij niet in de droger gaat.

Heerlijk zacht beddengoed.

Blijft mooi na vaak wassen.

Perfect passende dekbedovertrek

Inmiddels hebben we deze dekbedovertrekset al bijna een jaar, naar volle tevredenheid! Zelfs na vele malen wassen is de kleur onveranderd en voelt de katoen nog aan als nieuw. Heerlijk om na een lange werkdag je bed op te mogen maken met dit vers gewassen, krakende beddengoed.

Snelle levering van mooi product

De website is duidelijk en de levering was snel en netjes. Ik kon het overtrek zo onder de boom leggen!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam