Heerlijk

Via via kwam ik op de website van Joarz. Ik ben helemaal fan van zacht beddengoed en kon er maar niet in slagen om dat ergens aan te schaffen. Bij Joarz is dat gelukt. Ik ben er helemaal blij mee. Het blijft ook goed in de was, iets wat ook belangrijk is met beddengoed.

Heerlijk dekbed overtrek

Heerlijk dekbed overtrek. Het zou fijn zijn als de opening aan de onderkant minder breed is. Nu zakt het dekbed eruit.

Heerlijk beddengoed

Ik ben heel tevreden met het beddengoed van Joarz, heerlijk materiaal en voor een goede prijs.

Heerlijk zachte lakens waar je zo in wegdroomt

Enkele maanden geleden zowel het dekbed als ook het laken gekocht. Wat een luxe! Het slaapt heerlijk! Erg blij mee, ga nog een laken kopen!

Rijk gevoel!

Super aangenaam en ga zeker voor een volgend set❤

Goede kwalitiet

Fijne dekbedden die mooi blijven in de was. Met een fijne lange instopstrook.

Echt prachtig en lux beddengoed!

Her beddengoed ziet er prachtig uit, geeft gevoel van luxe en blijft heel mooi.

Geweldige aankoop

Erg comfortabel materiaal. Heb een garantie gevalletje gehad werd perfekt en snel opgelost!

Heerlijk beddengoed.

Na het wassen ophangen en je hoeft niet te strijken. Slaapt heerlijk.

Geweldig overtrek!

Heerlijk overtrek uit de was zo op bed. Vroeger streek ik al m’n overtrekken alvorens zij op bed terecht kwamen! Bij deze van Joarz hoeft dat niet. En heeft evengoed een luxe uitstraling. Heel blij mee

Heerlijk om onder te slapen, fantastisch beddengoed

In een woord PERFECT

Gewoon

Gewoon katoenen dekbedovertrek, prima, maar niet bijzonder.

Heerlijk zacht en voelt koel aan.

Fijn beddengoed om onder te slapen. Snel droog en strijken is niet nodig.

Heerlijk slapen

Fijne stof om in te slapen. Oogt chic en stijlvol. Hoeslaken is ook heerlijk om op te liggen. Wel vrij prijzig dus ik heb tot nog toe maar 1 set die ik snel was en weer op bed leg.

Fantastische kwaliteit

Mooie kleuren, lekker zacht en heel goede kwaliteit

Heerlijke, soepel en zachte stof.

Ik ben zeer tevreden en enthousiast. We hebben de effen witte overtrek waarin satijn is verwerkt. Wat een heerlijke stof, kwaliteit blijft ook erg goed. Ik zou graag nog een hoeslaken willen voor onze topper, maar die zijn er (nog) niet. Zeker een aanrader.

Top kwaliteit tegen een aanzienlijke prijs

JOARZ beddengoed slaapt knisperend lekker. Snel bezorgd, goede kwaliteit en bovendien duurzaam. Goed besluit geweest om JOARZ te kopen.

Goede waar, snelle service

Mooi product voor zeer acceptabele prijs.

Prijs-kwaliteits verhouding is zeer goed. Levering was probleemloos. Mooi verpakt.

Ineen woord geweldig heerlijk glad

blijft goed van kleur en hoef hem niet te strijken goede pasvorm ben er zeer gelukkig mee.

Heerlijk zacht!

Het hoeslaken slaapt heerlijk en wast makkelijk. Ik zou er zo nog 1 kopen!

Heerlijk zacht

Heb best wel even moeten zoeken naar een fijn dekbedovertrek. Maar deze is perfect. Hele fijne lange invoegstrook zodat je voeten niet bloot komen te liggen ‘s nachts , zacht en blijft lang fris. Nog een voordeel is dat de overtrek snel droogt na het wassen en het eigenlijk niet hoeft te strijken.

Kwaliteit is zoals beschreven

Ik was op zoek naar kwalititatieve lakens en vond die bij Joarz. Katoen-percal voelt heel fijn aan.

Mooie spullen en correcte levering

Prettig en goed!

Zachte lakens van uitstekende kwaliteit

Zachte lakens van uitstekende kwaliteit en ze passen ook goed. Ik neem nooit meer wat anders

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam