Heerlijk zachte dekbedovertrekken

Blijven ook mooi na het wassen

Zacht beddengoed

Kwalitatief goed beddengoed. Zachte materialen.

Fantastisch beddengoed

Heerlijk fris en knisperend beddengoed Zou graag een hoeslaken willen hebben voor dikke matrassen 35 cm

Het beddengoed is van goede kwaliteit zoals het in de advertentie omschreven wordt.

Heeerlijk dekbed

Deken en laken voelen fantastisch. Hoge kwaliteit en fijne stof.

Goede kwaliteit.

Inmiddels meerdere lakens gekocht.

Heerlijk beddengoed en fijne service

Wat een mooie producten, en dat van een verantwoord bedrijf. En de prijs is ook nog goed. Top!

Heerlijk maar te ruim zelfs voor onze matrassen + toppers

Prachtige kwaliteit - worden echter niet meer helemaal schoon op aangegeven temperatuur om te wassen en vallen te ruim waardoor het veel gedoe is de plooien beetje strak te trekken - jammer want kwaliteit en ‘feel’ is heerlijk

Mooie kwaliteit en comfortabel

Erg mooie kwaliteit, goed afgewerkt. Kl vind het alleen jammer dat de onderkant niet iets verder is dicht gestikt. Wij stoppen hem nl niet in

Heerlijk katoen

Lekker beddengoed van cool cotton

Uiteindelijk iets speciaals om in te slapen.

Dit voelt echt goed aan.

Heerlijk fijn beddengoed!!

Heerlijke stoffen, slapen fijn!!

Heerlijk slapen!

Het voelt heerlijk fris, knisperend en onder een JOARZ laken te slapen. Ook na tigtal keren wassen blijf t gevoel t zelfde.

wat en het beddengoed

ik heb de gouden versie besteld. . maar wat een hele materiaal. voelt heerlijk in de winter maar ook in de zomer. ben er erg blij mee

Dekbedovertrekken, slopen en onderlakens van uitstekende kwaliteit!

Top!!

Snelle levering, prima kwaliteit. Wat willen we nog meer?

Heerlijk!

Heerlijk geslapen onder ons nieuwe dekbedovertrek.

goede site mooie producten

Al eerder een dekbed overtrek gekocht en vanwege goede kwaliteit opnieuw een overtyrek gekocht

Heel fijn en zacht beddengoed! Netjes verpakt, en conform afspraak geleverd!

Heel mooi

Adequaat aan de telefoon Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit

Ligt heerlijk heb nu luxe bedje

Luxe

Ik heb een hoeslaken besteld dat heerlijk zacht is.

Erg blij mee!

Heerlijk beddengoed! Ook lekker snel droog en heerlijk fris gevoel!

Slaapt heerlijk

Gemakkelijk bestellen via de website, snel geleverd en de afgelopen weken heerlijk geslapen

Mooie hoeslakens

Mooie hoeslakens die door het elastiek rondom goed blijven zitten. Heerlijk zachte satijn.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam