Artikel bevalt tot nu toe goed. Daarnaast goede levering en duidelijke communicatie.

Fijn

Heel erg fijn beddengoed

Super kwaliteit

Ben erg blij met dit beddengoed en wil geen ander meer

Heel fijn dekbedovertrek, geniet elke dag als ik weer in bed stap! En snel geleverd!

super lekker

het lekkerste beddengoed ooit

Heerlijk zachte en mooie kussenslopen.

Voelt heerlijk aan.

Mooie kwaliteit en voelt heerlijk aan, ook na vaak wassen blijft de dekbedhoes er mooi uitzien. Ik had ook 2 kussenslopen in een afwijkende kleur (groen) besteld, deze geven lang kleur af. Deze moeten wel apart gewassen worden, dus niet even beddengoed afhalen en alles in de wasmachine. Kortom: dik tevreden mee!

fijne stof, kwaliteit

Echt een verschil deze kwaliteit. En betaalbaar!

geweldig product !

had ik eerder in mijn leven moeten kopen !

Gewoon goed.

Wat ik bestelde kwam binnen met een persoonlijke twist, heel prettig @

Heerlijk beddegoed

Bevalt uitstekend. Alleen is 180 onderlaken beetje groot voor 160 bed! Maar blijf het wel gebruiken.

Heerlijk katoen,nooit eerder meegemaakt

Altijd fijn slapen na een wasbeurt van het beddengoed.

Heerlijk beddengoed

Lekker fris en crispy

Geweldig beddengoed

Het slaapt heerlijk. Hoef nooit meer ander bedddengoed..

Luxe materialen

Geweldig. Ik heb wel een vraagje, kun u mij zeggen wanneer er hoeslakens voor een topper te bestellen zijn?

Vorig jaar overtrekken besteld en deze bevallen heel goed!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

correcte afhandeling van opdracht tot aflevering

correcte afhandeling van opdracht tot aflevering. Perfect beddengoed. Heerlijk zacht.

Super fijn hoeslaken. Lekker zacht

Ik ben vooral blij met het satijnen hoeslaken

heerlijk slapen

heerlijk slapen, soms een beetje "kraken" van de stof als je omdraait.

Ik vind het heerlijk beddengoed.

De eenvoud en zachtheid draagt bij aan de rust. Ik heb nu ook besteld voor het logeerbed, dat wat fijn is voor mezelf, is fijn om te delen. Onderlaken en dekbedhoes zijn fijn.

just what I was looking for, quality far and beyond

prima kwaliteit en heel snelle levering

Knisperend

Vooral in de zomer een erg fijn dekbedovertrek, blijft koel. Ook na vele wasbeurten nog mooi, dus goede kwaliteit. De inves****** waard.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, voelt heerlijk aan,

Goed!!

Wat een heerlijk beddengoed, precies zoals wij het fijn vinden, denk niet dat ik ooit nog anders wil!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam