Heerlijk, mooi en luxe aanvoelend beddengoed

Fantastische luxe Heerlijk beddengoed, mooie kleuren en fijne stof. Door de leuke verpakking krijg je meteen een luxe gevoel!

Gewoon beddengoed, duur verpakt

Het beddengoed is zeer licht en dun. Het voelt anders aan dan ander katoen dat ik ken. Of dit beter is of niet zal de tijd uitwijzen wat duurzaamheid betreft. Het beddengoed is deftig verpakt, maar een beetje erover met een extra gouden papiertje errond met een strikje en een boodschap op een kaartje. Dit is in mijn ogen verspilling, en het zou het beddengoed weer wat goedkoper maken als deze extra handelingen niet gedaan hoeven te worden. Over het algemeen slaap ik goed op dit beddengoed, maar er staat dan wel een stevig prijskaartje tegenover.

Prachtig beddengoed

Heerlijk beddengoed en mooi design

Heerlijk slapen

Wij slapen heerlijk onder ons dekbed en beddengoed van Joarz en het ziet er fraai uit. Geen moment spijt van deze aankoop.

Vlotte service en goede prijs/kwaliteit

Onze bestelling voldeed aan de verwachtingen

Mooie kwaliteit

Het geleverde beddengoed is van mooie kwaliteit en komt geheel overheen met de beschrijving.

Prima kwaliteit

Mooie, stevige kwaliteit. Ben er erg blij mee ! Blijft ook mooi na n paar keer wassen.

Mooi en comfortabel

Op aanraden van een kennis gekocht. Eerst alleen de dekbedovertrek maar al snel ook het onderlaken. Het voelt heerlijk en blijft mooi. Voor geen ander merk meer.

Prima produkten

Bij een heel goed bed hoort de beste kwaliteit beddengoed, Van Joarz heb ik een 4-seizoenen donzen dekbed een dekbedovertrek en een Joarz hoeslaken. Prima kwaliteit!

Heerlijke lakens

Heel fijne dekbedovertrekken en goede service

Heerlijk beddengoed. Ik heb een keer een set gehad waar de naad van losliet. Deze is zonder problemen direct vervangen.

Fantastische verrijking voor de slaapkamer

Zeer mooie hotel kwaliteit beddengoed, en ook het dekbed hebben wij van Joarz, heerlijk in de zomer, winter of alles daartussen. Wij willen nooit meer iets anders. Enige verbe****** kan zijn dat de dekbedovertrek aan uiteinde dicht gemaakt kan worden, of de opening versmald wordt.

Perfecte kwaliteit en goed passend

Gewoon heel tevreden

Heerlijk linnen

Hoeslaken gekocht. Voelt fijn en zacht aan voor de huid. Alleen door de droger toch wat gekrompen. Past nog steeds om het matras heen.

Geweldig slaap genot !!!

heerlijk slapen en geweldige service

Top om onder beddengoed van joarz te slapen. Ik had mij in de maat van het hoeslaken vergist. Zonder gedoe kon ik het terugsturen terwijl het al uit de verpakking was. Ik ben blij!!

Heerlijk!

Het beddengoed is van een mooie kwaliteit. Ik ga nu ook de katoensatijnen set bestellen, voor de winter.

Fijn materiaal

Geweldig!

Heerlijk fijn beddengoed, beste waar ik ooit onder geslapen heb. Aanrader.

Geweldig dekbedovertrek, heerlijk crispy...

Wat slaap je lekker in dit dekbed. Mijn dochter is er ook blij mee in haar bed en mijn vriend en ik ook in ons heerlijke bedje

Heerlijk

Heerlijke beddengoed om onder te slapen. Lekker zacht.

Goede service en snel

Mooie en heerlijke kwaliteit

Besteld, netjes ingepakt en bezorgd. Kwaliteit is geweldig, mooi, zacht en goed te strijken.

Prima service en goede prijs/kwaliteit

Wij zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteit van Joarz.

Heerlijke en mooie overtrek

Koel, zacht en chique